przymierzam sie do dwóch cykli. Rozpisałem to sobie wydaje mi sie po ludzku ale chce zamieścić schemat na forum by dopiąc wszytskiego na ostatni guzik i miec pewność ze niczego nie przeoczyłem. Na pierwszy cykl polece;
  przymierzam sie do dwóch cykli. Rozpisałem to sobie wydaje mi sie po ludzku ale chce zamieścić schemat na forum by dopiąc wszytskiego na ostatni guzik i miec pewność ze niczego nie przeoczyłem. Na pierwszy cykl polece;- 300gram mono prolab
- no-shotgun PVL / tego jeszcze nie kupiłem
- beta-alanina 250g PRIMAFORCE
- super gainers fuel 4,7kg TWINLAB
- whey protein concentrate 1kg OLIMP / tego jeszcze nie kupiłem
Co do białka jestem raczej przekonany bo mam po bardzo dobrej cenie (zreszta jak wiekszość kupionych odżywek) i bede go uzywał jedynie/głównie
 na noc, wacham sie do co do szotgana bo z shock therapi miałem niemiłe akcje, mianowicie działał mi na ciśnienie, miałem znacznie zwiekszona potliwość i trudno mi było tym samym nabrac masy przy jego stosowaniu.
  na noc, wacham sie do co do szotgana bo z shock therapi miałem niemiłe akcje, mianowicie działał mi na ciśnienie, miałem znacznie zwiekszona potliwość i trudno mi było tym samym nabrac masy przy jego stosowaniu.Na kolejny cykl polece:
-Storm UNIVERSAL
-hyperblast HYPERSTRENGHT
-animal pak 20pakietów UNIVERSAL
-mutant mass 6,8kg PVL
-matrix 5.0 2,4kg SYNTRAX
/ te suple juz mam kupione i czekaja by je zjeśc

co byście zmienili w tej suplementacji? wszelkie spostrzezenia mile widziane

![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook