Co robicie w takiej sprawie.....?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak serio to idz na policje
Moze i to tylko lub az 120 zl ale sam fakt ze sie wychujał to juz wkurza
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do reszty: Ładne macie podjescie zeby zaraz biec na policje i podpoerdolić gościa i przy okazji (moze tak się stać) zesrać życie. NIKT jeszcze nie powiedzial ze jestem kabel czy donosciel, dlatego w sowim srodowisku jestem szanowaną osobą i tak samo mogę zawsze polegac na ludziach (czesci oczywisice) jak i oni na mnie, na to sobie zapracowalem i jest to dla mnie duzo cenniejsze niz jakies kilka zl... Temat zostal już puszczony, kolega sobie przeczyta i moze z tego jakieś wnioski wyciągnie. Po części widzę tu materialistów po części tych "odważnych" co to jak mniejszy to biją a jak za duzy to na psy gonią. Z psami mialem już nie raz przyjemność - poznać te prawdziwą strone nie jest przyjemnie...
SYNKI pomyslcie zanim cos w życiu zrobcie bo nie bedzie wam latwo...
Dlaczego paczka nie doszla - nie wiem moze ON sie wypoiwe. Pisalem Kokslandowi na czym stoi...
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
NIKT jeszcze nie powiedzial ze jestem kabel czy donosciel, dlatego w sowim srodowisku jestem szanowaną osobą i tak samo mogę zawsze polegac na ludziach (czesci oczywisice) jak i oni na mnie, na to sobie zapracowalem
właśnie ku.rna widać jak jesteś szanowany i jak możesz polegać może jeszcze wyślij mu komórkę w prezencie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to jak zawsze będom na tobie wałki robic to i tak nic nie rob zeby nie nazwali cie podpierdalaczem.
tutaj chodzi o kase
zachował bys sie nie wporządku jak bys wydał kogos bez powodu a nie ze cie ojebał.
ale zreszta nie moja kasa jak jestes jaki hojny to spoko
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Właśnie dałeś nam przykład synku jak koleś Cie w chuja zrobił, i z tego co powiedziałeś to każdy będzie próbował Cie wyruchać bo ty nie chcesz się zemścićSYNKI pomyslcie zanim cos w życiu zrobcie bo nie bedzie wam latwo...
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem psy to nie dobre rozwiązanie ale jak nie idzie się dogadać to po ryju
OFF/ON
Napisano Ponad rok temu
Najbaredziej mnie śmieszą odpowiedzi kilkunastoletnich koksikow, przeciez wy nie wiece jeszcze co to życie i bez cycusia mamusi byście zdechli
ps. piszcie sobie co chcecie ja i tak liczę sie z opiniami tylko kilku użytkowników forum
Napisano Ponad rok temu
ty ku.rwa wiesz, każdy Cie rucha rzeczywiście doświadczony starszy kolegoprzeciez wy nie wiece jeszcze co to życie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiadomo, i wtedy bezproblemowo koksland oddał by Ci kasea z rowerem to juz nie przelewki chcialbym zaznaczyc
Napisano Ponad rok temu
wyjechał a potem nagle obrońca praw człowieka i moralizator nieletnich sie znalazł
to czego ty kurwa chcesz porady czy po prostu pożalić sie publicznie
bo mama wyjechała na wakacje i nie ma komu???
Mówisz żę nie jesteś podpier.dalaczem to czemu zdradziłeś
nick kokslanda i jego namiary na publicznym forum???
to teraz zrób to samo na policji albo idź wpizdu i nie zawracaj dupy.
Napisano Ponad rok temu
A rady ze od kopa biegaj na policje to niefartowne jakos bo naprawde nie jest milo jak cie ktos pod.pierdoli na suki zycie to dżungla,mocniejszy i sprytniejszy wygrywa hehehe a pozatym jak załóżmy done zamowil sobie koks ? to tak jakby poszedl i przyznal sie ze kupuje sterydy i sam by mial lekkie nieprzyjemnosci
Napisano Ponad rok temu
przyznal sie ze kupuje sterydy
prowokacja
Napisano Ponad rok temu
mysle ze opublicznienie walu na forum, to wystarczajaca kara, moze zmobilizuje kokslanda do wyjasnienia sprawy, do polubownego zalatwienia jej.
zawsze taniej nick zmienic.
Napisano Ponad rok temu
mysle ze opublicznienie walu na forum, to wystarczajaca kara
taaa strasznie go pokaraliśmy o kurna
gość z domu nie wyjdzie do końca życia tak
mu będzie wstyd
nie rozśmieszajcie mnie
i co za friko mu podarować 130 zeta
bo został zdemaskowany na forum
nieźle, właśnie na takich pseudo-moralnych naiwniakach
się bogacą tacy oszuści.