Co do xpanda?
Napisano Ponad rok temu
Kupiłem mass xxl'a i xpanda na swój pierwszy cykl na masę. Brałem jakieś 3 lata temu kreatynę mono przez jakieś 3-4 tygodnie i na tym moje doświadczenia z suplementami się skończyły.
Moje pytanie brzmi:
Co mam dokupić do xpanda żeby były dobre efekty? Wystarczy zwykła kreatyna mono czy jakiś jabłczan typu cm3 (kolejny stack nie wchodzi w grę - finanse)
I kolejne pytanie o dawkowanie. Wiem, że mam brać rano na czczo kreatyne typu mono czy jabłczan a przed treningiem xpanda. Co mam brać w dni nietreningowe rano? Zwykłą kreatynę, czy xpanda?
Napisano Ponad rok temu
a nie za mocno sie kopniesz odrazu biorac XP ?? ja sobie kupilem zapas CP i chyba od tego powinienes zaczac
Napisano Ponad rok temu
obydwa dobreWystarczy zwykła kreatyna mono czy jakiś jabłczan typu cm3
nie ma znaczenia, choc moze lepiej by było xpZwykłą kreatynę, czy xpanda?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Piszesz że mono brałeś 3 lata temu więc dość dawno, ewentualnie weź CP dobry stack idealny na wejście do świata stacków
ewentualnie zrób cykl cp + mono
ale j/w ja bym jeszcze na samym mono poleciał
Napisano Ponad rok temu
Co byście powiedzieli na taką opcje:
DT: rano mono, przed treningiem xpand, DN: mono rano (czy wystarczy?)
Inna kwestia - jeśli będę brał xpanda tylko w dni treningowe to wystarczy mi go na bardzo długo (50 porcji, 3 razy w tygodniu wychodzi około 16 tygodni prawie 4 miesiące troche za długo ;] ) Więc jeśli już to chyba warto robić mieszankę raz mono raz xpand? Ile taki cykl powinien trwać maksymalnie półtora miesiąca?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
DT: rano 2 (czy 3?) kapsulki, przed treningiem xpand, DN: 2 kapsulki rano 2 w czasie treningu
Jesli skonczy sie mono to na koncowce biore samego xpanda, mysle ze na dwa miesiace zestaw starczy. Ewentualnie moge brac najpierw mono przez miesiac, a potem xpanda, ale chyba nie jest to dobre rozwiazanie, bo jeszcze sie z czyms takim nie spotkalem ;]
Napisano Ponad rok temu
wal tak:
DT:
przed treningiem xp, po treningu 5 gram mono (4caps)
DNT:
na czczo 5 gram mono lub porcja xp
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
DOBOR SUPLI NA 2 CYKL
- Ponad rok temu
-
Nitrobolon II i NitroBolon ENERGIZER
Guest_Conrad_* - Ponad rok temu
-