Bez treningu
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
albo jakby leżeć obok dziewczyny i sie masturbować
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
włukna nie są nadrywane aby spowotem mogły sie regenerowac i rosnac
trenig bez diety za duzych efektow sie nie spodziewaj ale zawsze cos tam by urosło bo jednak w ciagu dnia musiał by cos jesc
Napisano Ponad rok temu
no jak nic na odwrot to idzie sam tluszczhmmm to samo jak by było na odwrót czyli trening bez diety czyli kompletnie nic
zas jesli by trenowal nie mial diety i supli to by szedl tez miesien tyle ze wolniej
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Silka powoduje apetyt straszny
Ja nie mam scisle uloznej diety
Jem 6x dziennie staram sie jak najlepiej ale tez jem chipsy czy pije cole etc..
i tez idzie
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
urozmaicenie diety ? pewnie ale nei urozmaicenie w pizze czy lody i tak jak ktoś powiedział siłownia to nie hobby to styl życia i albo podchodzisz do tego poważnie i odnosisz sukces albo to olewasz i gówno osiągniesz
ale sie spam zrobił
Napisano Ponad rok temu
to mi sie wszczegolnosi podoba to powiem tak jak czlowiek je typowo ryz kurczak przeplatajac platkami makaronem to mu wspolczuje bo po to zostaly stworzone takie rzeczy jak pizza czy lody czy browar zeby wlasnjie czasem moc sie wyluzowac bo przeciez nie jestesmy profesjonalistami zawodnikami itp jestesmy amatorami lubiacymi cwiczyc to raz 2 aha podchadzac powaznie? czyli co jak ja cwicze jem przykladowo ryz kuraka platki i se czasem walne browara pizze czy hamburgery bo poprostu nie mam czasu na zabawe i czekanie 15 min na ryz to co nie urosne? brednie tez mnie nie rajcuje tluszcz i bic klata czy cos innego na nim zbudowane tez cenie sobie czystosc miesnia jednak chyba maksio ty i tak masz bardziej w plecy niz ja kiedy ty czy kto inny robi z dupy sitko bijac rozne gowna w dupe to co to to jest niby lepsze od pizzy co? ( bez urazy co do porownania) i co bedziesz wiekszy i co ci z tego? pociecha? no myse ze bardziej mozg sra sie bardziej od koksow od dobrego browarka czy wina oczywiscie mowie o normalnych dawkachm chcac cos osiagnac co masz na mysli? na zawodowo kulturystyke nie pojdziesz bo sie nie oplaca w Polsce, nie nalezy zapominac ze cwiczymy dla sibie i dziewczyn ja wole wypic poczciwego browarka czy winko miec diete umiarkowana i nie bac sie ze jak przyjdzie dupcia i bede chcial podumac to ze mi nie stanie bo w wieku 20 lat mialem 10 cykli na koksie ( przyklad) zycie jest po to by czerpac korzysci zarowno materialne jak i niematerialnetak jak ktoś powiedział siłownia to nie hobby to styl życia i albo podchodzisz do tego poważnie i odnosisz sukces albo to olewasz i gówno osiągniesz
nie spam a wymiana zdanale sie spam zrobił
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
ja mam po prostu takie podejście do wszystkiego , chcesz być zadowolony z tego co robisz to sie nie opier.dalaj
i im bardziej komuś zależy na czymś (np na masie ) tym bardziej powinien sie starać , oczywiście ktoś może dorobić sie 10kg w pół roku i dobrze wyglądać , ale kto inny dojdzie do tego 2x szybciej (nie biorę pod uwagę saa czy genetyki )
nie neguje nikogo za opierdzielanie sie itp bo każdy ćwiczy i robi co chce , wiadomo że już gdy zaczynasz ćwiczyć i jeść w miarę normalnie to poświęcasz sie i taki człowiek ma respect u mnie
a co do czerpanie z życia garściami też mozna oczywiście żreć co sie chce pić , palić ćpać , tylko potem nie należy sie dziwić dlaczego ćwicze 2 lata a nie wyglądam lepiej