CM3+HMB+l-glutamine
Napisano Ponad rok temu
po pierwsze:
1. Czy biorąc CM3 rowniez nalezy zrobic sobie po 5 tygodniach przerwe w cyklu ?
2. Czy do CM3 rowniez dobrze jest brac l-glutamine lub białko serwatkowe ?
3. Czy dobrym pomyslem jest (w przypadku potwierdzenia w pyt.1) w przerwie miedzy cyklem CM3 brac HMB ?
Beda wdzieczny za odpowiedz gdyz jeszcze nie jestem w te sprawy tak obcykany i dopiero proboje tego wszystkiego... Nie chce laczyc CM3, glutaminy i HMB jako jeden cykl bo funduszy nie starczy na miasiac ...
Napisano Ponad rok temu
2. W sumie tak.
3. Według mnie nie.
Zainwestuj w diete (jeżeli takowej nie posiadasz), bo bez tego będzie lipa.
Napisano Ponad rok temu
4. Czy jest ktos w stanie mi cos poradzic odnosnie diety ? Co jesc i wogole bo narazie to taka prymitywna raczej jest bym okreslil... jesli ktos by chcial mi pomoc to wszelkie informacje dostarcze o sobie
Napisano Ponad rok temu
Najlepiej cykle robic tak 6-8 tyg jak matek12 wspomnial ale to tez zalezy jak jest z efektami A wysycenie min tyle ile trwal cykl1. Czy biorąc CM3 rowniez nalezy zrobic sobie po 5 tygodniach przerwe w cyklu ?
glutamina to antykatabolik wiec jesli robisz mase to zbedna a bialko to uzupelnienie diety,jesli masz braki to je uzupelniasz2. Czy do CM3 rowniez dobrze jest brac l-glutamine lub białko serwatkowe ?
HMB dziala tylko jako antykatabolik wiec tez zbedne3. Czy dobrym pomyslem jest (w przypadku potwierdzenia w pyt.1) w przerwie miedzy cyklem CM3 brac HMB ?
Załoz temat w odzywianiu a napewno ktos pomoze4. Czy jest ktos w stanie mi cos poradzic odnosnie diety ? Co jesc i wogole bo narazie to taka prymitywna raczej jest bym okreslil... jesli ktos by chcial mi pomoc to wszelkie informacje dostarcze o sobie
Napisano Ponad rok temu
HMB i Gluta jako dodatek jeśli masz siana dużo . Podstawa bialko , aminokwasy , kreatyna
witaminy
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
co myslicie o tym
- Ponad rok temu
-
Problem z zasypianiem
- Ponad rok temu
-