Źółte oczy ........ wątroba siada?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1700 kcal za malo przy intensywnym treningu.
Kup sobie zestawi minerałów i jedz codziennie. Szczegolnie Potas, Wapn, Sód.
Odstaw spalacze z johi, za wczesnie na nie.
Napisano Ponad rok temu
Zrób sobie badania na wątrobę, są one robione od ręki bo potrzebna jest tylko próbka krwi. Kosztuje to jedyne 20zł. Nie sa potrzebne żadne skierowania itd.
Napisano Ponad rok temu
Wole nie wiedziec czy jest ze mna źle
Odstawie narazie spalacze, wezme witaminki i ten wspomagacz na watrboe i zobaczymy
EDIT: no i stan wagi na dziś to 70kg..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bardzo odpowiedzialne...Wole nie wiedziec czy jest ze mna źle
Guest_intron0_*
Napisano Ponad rok temu
Z gory sorry ze krytykuje ale załamka mnie bierze jak czytam co 16-19 latkowie pisza , chyba zaczne doradzac jak trningi ukladac i diete bo tez sie znam jak nikt heheheh ( tu wkradła sie ironia ) nie znasz sie nie ruszaj !!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
najlepsze sa komentarze ktore radza zrob se badania bez skierowania , kur.... ludzie jak sie nie znacie nie dawac innych rad niż to zeby szedł do lekarza bo moze mu te badania nie sa potrzebne to czy ma robic powinien decydowac lekarz, zrobi badania sprawdzi wyniki na necie i co z tego żadnego wniosku nie wyciagnie
Tu pewnie o mnie chodzi, co złego jest w zrobieniu sobie badań na wątrobę? Kosztuje to 20zł ... Wyniki Alat, triglicerydów, cholesterolu, glukozy i co tam jeszcze jest sprawdzi sobie na necie. I wtedy wyciągnie wnioski: Czy norma nie jest przekroczona i być spokojnym, czy norma jest lekko przekroczona i iść do apteki po Esseliv i hepatil, czy w złej sytuacji iść do lekarza który i tak za pewne przypisze droższe odpowiedniki.
Zresztą jakby najpierw poszedł do lekarza to bez prób wątrobowych i tak nikt nie orzeknie. I wyśle go od razu na badania.
Napisano Ponad rok temu
1. pisalem apropo redukcji, bo zwykle na niej zaczyna brakowac podstawowych mineralow, bo masz treningi silowe i aerobowe.
2. Od kiedy to sie zabiera za "leczenie" suplementami diety
3.
Od tygodnia mam ostrą diete: 1700kcal na dzień. Jestem oslabiony, jem spalacze z johimbina, mam 16lat
wnioskujac z tego objawi dopiero zaczely sie na redukcji, wiec nie wiem gdzie widzisz jakis blad w moim poprzednim poscie (no dobra 2 posty wyzej)
4. a o koksie to nie wiem nic.
Guest_intron0_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale jakbys nie zauwazyl, albo ja zle interpretuje, objawy pojawily sie po tygodniu redukcji i wczesniej ich nie mial.
Powiedzialem zeby odlozyl spalacz, dorzucil mineralow bo moze (nie musi) ich brakowac.
Jak sie nic nie zmienia to wiadomo ze warto isc do lekarza (jak widac on juz to zrobil).
PS gdzie widzisz zebym kogos chcial leczyc (jakis innych gosci)?
EDIT:
acha pisales do Blackzona.. myslalem ze do mnie
Guest_intron0_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_intron0_*
Napisano Ponad rok temu
W dzisiejszych czasach niedobory sa bardzo zadkie bo prawie w kazdym pokarmie jest dodatek witamin a do tego po tyg odchudzania u kogos kto wczesniej jadl normalnie i nie pochodzi z afryki gdzie ludzie gloduja jest malo prawdopodobne ja raczej nie kojarze zeby jakis brak witamin powodowal żoltaczke ( choc moze sie myle ) wszystkiego tez nie wiemAle jakbys nie zauwazyl, albo ja zle interpretuje, objawy pojawily sie po tygodniu redukcji i wczesniej ich nie mial.
Sorry fakt pomylilem sie ale widze takie podpowiedzi sa czeste i fakt moze ogolnie nie o ciebie chodziPS gdzie widzisz zebym kogos chcial leczyc (jakis innych gosci)?
Napisano Ponad rok temu
Zołte obramowki oczu lub oczy to moga byc przyczyny zakazenia wirusem zołtaczki typu B
Napisano Ponad rok temu
Pierwsza reakcja była taka, że mocz po prostu był koloru mocno żółtego, nic pozatym sie nie działo. Zaczołęm sie odżywiać normalnie, na razie stop redukcji. Zauważyłem, że żółć w oczach zaczełą znikać, jest coraz mniej, dziś jest prawie nie do wychwycenia. Zaczołem pić dużo wody, bo już rok temu lekarz mi pow. żebym pił duzo wody bo sie czesto odwadniam. Nie odczuwam żadnego bólu w okolicach watroby, myślę ze bedzie wszystko ok