vita min multiple sport vs. animal pak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Joks, - ok- chyba go wezme, bo teraz na allegro tanio stoi- wyjdzie mnie tylko jakieś 20 zł, niz witaminy olimpowskie, tylko mnie zastanawia przyswajalnośc, bo olimpowskie to chelaty, a te z animala chyba nie?? co o tym myslisz??
ps: brałeś może animal paka??
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...0-kaps-2,p.html
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
za to kupisz kolejna paczke 60kaps multiple sportwyjdzie mnie tylko jakieś 20 z
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
multiple sport- na 1,5 miecha to przeliczajac 30 zł wiec polowa ceny Chyba ze liczysz cene producenta to masz 45 zł (1.5 opakowania)
Ale pewnie rob co chcesz- dzieki suplom z universala bedziesz wazyl 120kg a to ma znaczenie
Napisano Ponad rok temu
dobra ty tu guzu porownujesz dawke, co na ile starcza i koszty dawkowania, a porownales to ze 1 saszetka animala to 11 tabletek, a olimpu biorac nawet 2x dziennie o niebo mniej, dalej jesli mialbym tak porownywac suple jak ty to nigdy bym nie kupil stacku kreatynowego bo po co mi lepszy sklad ktory jest drozszy i starczy tylko na 30 dni, skoro moge miec monohydrat ktory jest tanszy i starczy na caly cykl.....jedzac tylko jedna saszetke animala dziennie masz na 6 tygodni (1,5 miecha); placisz 75zł (najtaniej)
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Joks, - brac rano do śniadania czy może jednak przed treningiem albo po treningu??
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
to pakiet przed treningowy ale i uzupełniający strate witamin i minerałów po treningu
ja spamer ? patrz ile Joks ma postów
Napisano Ponad rok temu
to pakiet przed treningowy
taki szczegółprzed lub przed i po
Ja chciałem kupić to jako zwykłe witaminy (juz kupiłem ), więc dawkowac to codziennie czy tylko w DT??
bo ty jesteś początkujący spamerja spamer ? patrz ile Joks ma postów
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
maks napisał/a:
to pakiet przed treningowy
maks napisał/a:
przed lub przed i po
taki szczegół
ale i uzupełniający strate witamin i minerałów po treningu
Napisano Ponad rok temu
Joks, skoro porownuje te dwa produkty, wiec glownie jako baze witaminowo-mineralowa, czyli inne skladniki porowujesz na drugim miejscu
ale tak sie nieda bo porownujac storma do mono, pod wzgledem zawartosci mono jesli to co wystepuje w obydwu suplementach ma byc wymiernikiem porównania to na pierwszym miejscu zawsze kupilbym mono hehe. poprostu olimp to tylko witaminy, a animal to witaminy i masa innych dodatkow wiec jest to mercedes wsrod witamin
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu