co dac na cykl
Napisano Ponad rok temu
wzrost: 175
waga: 61
Stopień zatłuszczenia: sredni
Cel suplementacji: masa i sila
Staż treningowy: 5 miesiecy
Guest_MariuchxD_*
Napisano Ponad rok temu
krete mozesz sobie kupic... jakiegos gainera lub carbo i bialko... a najlepiej diete sobie uloz albo zacznij jesc troche wiecej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ostrowia to najtansze bialko na rynku (podkreslam slowo "białko" bo jakis rolmleczy tak nie nazwalbym). Co za tym idzie smak i rozpuszczalnosc nie jest najlepsza, ale za tą cene przynajmniej wiesz, że skład masz dobry.
Co to za gadki- urosne na bialku czy nie- TO JEST UZUPELNIENIE DIETY. Nie stac Cie na bialko- jedz o tą porcje kurczaka/jajek/nabialu wiecej i tyle. Efekt bedzie dokladnie ten sam.
Odzywki sa potrzebne wtedy gdy nie jestes w stanie dostarczyc wartości odzywczych z diety o danej porze dnia lub wazysz tyle ze nie jestes w stanie zjesc juz wiecej. Wiec nie mysl ze lykniesz 1kg bialka to urosniesz 1kg i pojdzie 1cm w bicu
Wg. mnie przy twojej wadze wystarczyloby zebys zaczal trzymac diete i sam zobaczysz jak zaczniesz rosnac. Cwiczysz juz jakis czas ale prawdopodbnie twoja wiedza jest taka sama jak 5 m-cy wczesniej.
Spojrz w dzial trening i odzywianie- to najlepsza droga do sukcesu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zmarnowales 5 miechow swojego zycia i dalej nie znasz podstaw...ale jak bede mial diete i kupie bialko i np carbo to beda lepsze efekty
podstawy kulturystki:
dieta
regeneracja
trening
Napisano Ponad rok temu
zadajesz glupie pytania, a ja marnuje swoj czas zeby ci odpowiedziec ale jak widac i tak nie dociera
zaloze sie ze nawet do FAQ nie zajrzales, uprzedze twoje kolejne pytanie i wyjasnie ci co to wogole jest, Najczesciej Zadawane Pytanie (z ang. Frequently Asked Questions), kazdy dzial ma cos takiego na samej gorze listy tematow
skad wiem, ze nie przeczytales? bo zadajesz durne pytania...
Napisano Ponad rok temu