Skocz do zawartości

Zdjęcie

pomocy plx

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

maxkom
  • Użytkownik
  • 3 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

pomocy plx
witam mam 16 lat 186 cm wzrostu waze malo bo tylko 68 kg (mysle ze dlatego tak malo bo w ostatnich miechach dzuo urosłem ok15 cm) czyli jak na swoj wzrost jestem zachudy. Przymierzam sie do zakupu kreatyny z tym ze nie cwicze kulturystyki ani zadnych innych podobnych sportow siłowych otóz gram w pilke nozna moj wzrost a przytym niska waga mi to troche komlikuje. co byscie mi polecili na szybki przyrost masy miesniowej a przy tym wagi bo kreatyna byla by dobra chyba wtedy gdybym cwiczyl na silce (niewiem byc moze sie myle)
doradzcie mi cos :) pozdro
  • 0

wojtek21
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1024 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:sex

Napisano Ponad rok temu

Re: pomocy plx
no masz racje jak niecwiczyles to kreatyna narazie nie dla ciebie
a na mase to gainery bialko carbo no i oczywiscie dieta bo waga niezabogata.
  • 0
i znow pelna k**** i znow film sie urwal.

GośćGuest_Kain_*

Guest_Kain_*
  • Guests

Napisano Ponad rok temu

Przymierzam sie do zakupu kreatyny z tym ze nie cwicze kulturystyki ani zadnych innych podobnych sportow siłowych

:rotfl: :rotfl: :rotfl: i chcesz kupic kreatyne ??? po co ?? czowieku od kreatyny jako taka masa nie rosnie, jak juz to rosna miesnie ale jak sie cwiczy !!! co ty chciales wziac krete i myslales ze urosniesz ? To ci odpowiem, jak nie cwiczysz i bierzesz krete to ci nawet milimetr nie przybedzie w obwodzie np. łapy :rotfl:

co byscie mi polecili na szybki przyrost masy miesniowej a przy tym wagi

jesli pytasz o suplement to nie wynaleziono jeszcze takiego !! nie wynaleziono takiego supla ktory by mozna bylo brac, nie cwiczyc i zeby miesnie rosly :rotfl: ludzie troche wyobraźni :rotfl: Nawet jak koks bierzesz to zeby co ci uroslo musisz cwiczyc.

maxkom
  • Użytkownik
  • 3 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

mi raczej o to chodzilo ze niecwicze zadnych sportow a w domu cwicze na drążku i ciezarki na biceps ale to wszystko;/ a tak to biegam prawie codziennie ok. 3km. ale nogi i tak mam jak patyki kretka chcialbym zeby pomogla przedewszystkim moim nogom
  • 0

GośćGuest_Kain_*

Guest_Kain_*
  • Guests

Napisano Ponad rok temu

mi raczej o to chodzilo ze niecwicze zadnych sportow a w domu cwicze na drążku i ciezarki na biceps ale to wszystko

majac 2 hantle i drązek mozna zrobic prawie kazdy miesnien (biceps , triceps, plecy) tylko trzeba miec wyobraznie. Zajrzyj do dzialu "trening"

kretka chcialbym zeby pomogla przedewszystkim moim nogom

niby wszedzie pisze ze kreta pomaga nie tylko w sportach silowych ale rowniez tam gdzie liczy sie wytrzymalosc i szybkosc. sam nie wiem. zobaczymy co inni napisza
ale tak jak wojtek21, napisal , czy tak czy siak mozesz brac gainera skoro jestes taki chudy lub bialko + carbo (wtedy bedziesz dawkowal tyle ile czego w danej chwili potrzebujesz). Skoro grasz w ta pilke i tyle biegasz to spoko wegle z carbo dadza ci energie a bialko recovery.

Grzesiek91
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1136 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Dziwki , Alkohol , Kolacje ze świecami :D

Napisano Ponad rok temu

Kain, no to wytrzymalościowych bardziej piriogrian albo cytrinian z kreatyn ;] jesli cos :P a tak to taurynka ,jakis pobudzacz i do przodu
  • 0
I Tylko dwa słowa ! Wygladasz godnie

maxkom
  • Użytkownik
  • 3 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

dzieki:) moglby mi ktos jeszcze napisac po jakim czasei i jaki mial przyrost wagi po gainerze?
  • 0

bikerider
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4676 postów
1
Neutralna
  • Zainteresowania:fotografia: modowa i portretowa

Napisano Ponad rok temu

po jakim czasei i jaki mial przyrost wagi po gainerze?

sprawa indywidualna zależąca od wielu czynnikow ;) nie ma reguły :/
  • 0

Grzesiek91
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1136 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Dziwki , Alkohol , Kolacje ze świecami :D

Napisano Ponad rok temu

maxkom, masa x masa gainera
-------------------------- = przyrost na cyklu
wzrost
  • 0
I Tylko dwa słowa ! Wygladasz godnie

damian997
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 85 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

chcesz przytyc to pozadnie jedz, tylko ze nie tak jak to niektorzy mowia ze duzo jedza a jak sie pytam co jedza to mowia ze kanapki :rotfl: jedz sporo rzeczy co zawiera bialko i weglowodany a zobaczysz ze po jakims czasie przytyjesz... bo jezeli grasz w pilke to tym bardziej weglowodany ci sa potrzebne......
  • 0