pomocy plx
Napisano Ponad rok temu
doradzcie mi cos pozdro
Napisano Ponad rok temu
a na mase to gainery bialko carbo no i oczywiscie dieta bo waga niezabogata.
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu
Przymierzam sie do zakupu kreatyny z tym ze nie cwicze kulturystyki ani zadnych innych podobnych sportow siłowych
i chcesz kupic kreatyne ??? po co ?? czowieku od kreatyny jako taka masa nie rosnie, jak juz to rosna miesnie ale jak sie cwiczy !!! co ty chciales wziac krete i myslales ze urosniesz ? To ci odpowiem, jak nie cwiczysz i bierzesz krete to ci nawet milimetr nie przybedzie w obwodzie np. łapy
co byscie mi polecili na szybki przyrost masy miesniowej a przy tym wagi
jesli pytasz o suplement to nie wynaleziono jeszcze takiego !! nie wynaleziono takiego supla ktory by mozna bylo brac, nie cwiczyc i zeby miesnie rosly ludzie troche wyobraźni Nawet jak koks bierzesz to zeby co ci uroslo musisz cwiczyc.
Napisano Ponad rok temu
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu
mi raczej o to chodzilo ze niecwicze zadnych sportow a w domu cwicze na drążku i ciezarki na biceps ale to wszystko
majac 2 hantle i drązek mozna zrobic prawie kazdy miesnien (biceps , triceps, plecy) tylko trzeba miec wyobraznie. Zajrzyj do dzialu "trening"
kretka chcialbym zeby pomogla przedewszystkim moim nogom
niby wszedzie pisze ze kreta pomaga nie tylko w sportach silowych ale rowniez tam gdzie liczy sie wytrzymalosc i szybkosc. sam nie wiem. zobaczymy co inni napisza
ale tak jak wojtek21, napisal , czy tak czy siak mozesz brac gainera skoro jestes taki chudy lub bialko + carbo (wtedy bedziesz dawkowal tyle ile czego w danej chwili potrzebujesz). Skoro grasz w ta pilke i tyle biegasz to spoko wegle z carbo dadza ci energie a bialko recovery.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sprawa indywidualna zależąca od wielu czynnikow nie ma regułypo jakim czasei i jaki mial przyrost wagi po gainerze?
Napisano Ponad rok temu
-------------------------- = przyrost na cyklu
wzrost
Napisano Ponad rok temu