metka ..
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a profil to ci krowa ziadla tak wes sobie 6 clomumam pytanie... czy po 100 metki mozna profilaktycznie zaaplikowac sobie 6 clomidu? lub czy po takiej ilosci mety w ogole potrzebny jest odblok i czy niepotrzebny moze jakos zaszkodzic na organizm?
Napisano Ponad rok temu
btw. kogut2
tak krowa mi "ziadla" profil ;]
jak cos napiszesz to przeczytaj to pozniej i sie tak nie unos. mam specjalnie wypelniac profil po to zeby mi ktos mogl odpowiedziec czy odblok moze zaszkodzic i czy po takiej dawce jest on potrzebny? niestety nie widze w tym sensu ale mozesz mnie uswiadomic po co Ci to... ;] zawsze to czlowiek madrzejszym sie staje ;]
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
dobra koniec offtopa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
odpowiedz na pytanie prosze;p
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
a co do pytania jak badanie będzie miało stwierdzać ilosci hormonów to mogą dojść jedynie do tego że masz podwyższony testosteron i dopiero po szczegółowych badaniach mogastwierdzić obecność sterydów ale jak jesteś pełnoletni to nie maja prawa tego rozgłaszać nikomu prócz ciebie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
oslonki na watrobe ,hepatil,verdi , tak bierzesz podczas cyklu razem z meta
aaaa powtarzam po raz milionowy a może po raz tysięczny Hepatil nie nadaje się jako osłonka podczas cyklu oralnego ponieważ sam obciążą NERKI! Nadaje się on jedynie po skończonym cyklu, 2 opakowania warto wziąść (100tabs)
Jako osłonka na wątrobę podczas cyklu sprawdzony ESSELIV bądź ESSENTIALE FORTE.
Napisano Ponad rok temu
ale on sie pytał czy ma brac oslonki z mietkem ,dalem jedynie prz , jakie i ze ma brac razem z mietkiemoslonki na watrobe ,hepatil,verdi , tak bierzesz podczas cyklu razem z meta
aaaa powtarzam po raz milionowy a może po raz tysięczny Hepatil nie nadaje się jako osłonka podczas cyklu oralnego ponieważ sam obciążą NERKI! Nadaje się on jedynie po skończonym cyklu, 2 opakowania warto wziąść (100tabs)
Jako osłonka na wątrobę podczas cyklu sprawdzony ESSELIV bądź ESSENTIALE FORTE.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
3 tabsy dz po posilku przed treningiem ok 2 godzinmam pytanie mam metanoplex axio labs 10mg/tab chcialbym ja zaczac brac tlko nie wiem w jakich dawkach i o jakiej porze najlepiej brac.