Prosze o porade
Napisano Ponad rok temu
jak skoncze chce zrboic (i tutaj 1 pytanie ) Regeneracje i nei wiem czy tydzien czy dwa tygodnie - po regeneracji trenieng na rzezbe - drugie pytanie - czy dpbrze robie od razu jadac na rzezbe (wogole mam zamiar jechac takimi cyklami rzezba masa rzezba masa ) rozmawiałem z zawodowym kulturysta i powiedzail ze tak jest gites i ze bez dobrej rzezby masy nie zrboie
Jestem na tym całym cyklu, nie wiem czy mi starycz x-panda jeszcze bo malo mam kurde ;/ - co radzicie dokupic do tego zeby ładnie poszlo jeszcze
konczy mi sie tez gainer - mam zamiar kupic MAGIC MILK ULTIMATE NUTRITION - prosze o opinie na temat tego speccyfiiku i czy warto kupic ??
nstp. przydalo by sie jakies bileczko bo wlasnie mi sie skonczylo. jakie polecacie ?? oprucz Pro longpatum i sp 80 bo sa fee wzioł bym synthe ...ale za duzo kasy uz tacie podjebalem skapnie sie jak wezme wiecej:P
no i najwaznijsze - chce zrobic cykl na rzezbe - heh mimo długiego stazu nigdy takiego owego nie robilem, wiem jakie sa zasady itp, ale prosilbym o rade w sprawie supli, dobrego trenigu i diety, - nie wiem czy obniczac mocno zapotrzebowanei kaloryczne
Napisano Ponad rok temu
??????????????????????
ja tez zaczynam zezbe po masie robie kolo poltora tygodnia przerwy bo akurat jade na wesele
co do supli chce wyprobowac TSE jak nie da za duzo na nastepna zezbe w polowie lipca kupie cos mocniejszego
chce sie skupic na diecie i aeorbach 3x w tygodniu
trening dla uzrozmaicenie na te 5-6 tygodni prawie caly znieniam bo juz dlugo jade aktualnym
jak wroce do masy wroce do treningu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
ale jak bd dobra dieta to chyba looz
TSE ?? co to
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Napisano Ponad rok temu
nic szczegunego
a HMBolon ?
Aakg - ma arginine - a mnie intersuje podtrzymanie krety
Napisano Ponad rok temu
aakg to na pompe
na podtrzymanie krety to raczej nie potrzea zadnych odzywek styka dieta i trening i nic nie spadnie
Napisano Ponad rok temu
ak slyszalem podtrzymuje wysoki poziom krety w organimie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co z tym hmbolon ??
noo i cos jeszcze dobrego na rzebe ??
Napisano Ponad rok temu
co radzicie dokupic do tego zeby ładnie poszlo jeszcze
nitro E mała puszka.
to chyba nie gainer jeno odżywka białkowa (właściwie to all in one) waszmości.MAGIC MILK ULTIMATE NUTRITION
to nowośc kto to jadł? pewnie nikt.
ja bym wziął np super whey gainera
a jak białko to se weź np x5 protein najtańsze chyba obecnie
Napisano Ponad rok temu