Pierwszy cykl
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gainera se kup
aminokwasy i styka
Napisano Ponad rok temu
Olimp mega capsy
Gain bolic 6000
dietaaaa obfia przede wszystkim w białka.
Ewentualnie możesz zakupic coś takiego:
Olimp mega capsy
białko
carbo
No i pamietaj dieta stoi wyżej niż na 1 miejscu
Napisano Ponad rok temu
Gorthin, ja bym mu polecl whey profi mass,
kurde jak czytam o deicie to mi sie jesc zachciewa
Napisano Ponad rok temu
Gorthin,
przeceiz to zalezy od organizmu arnold mial 50 tlyko ...
Moje fotki
Napisano Ponad rok temu
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo przecież mieśnie najpierw dbaja o to zeby sobie zapewnić przetrwanie,czyli zapenić energie,a dopiero potem budować mase.
Napisano Ponad rok temu
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu
no fakt carbo to w połowie cukry,ale tu chodzi o to zeby jak bedzie spozywał białko,to zeby ono nie poszło na materiał energetyczny tylko zeby białko sie odkładało jako masa mieśniowa.A carbo dodać jako suplement energrtyczny,zeby to mieśnie wykorzystywały cukry jako element energetyczny.
Bo przecież mieśnie najpierw dbaja o to zeby sobie zapewnić przetrwanie,czyli zapenić energie,a dopiero potem budować mase.
to to my wszystko wiemy ale latwiej z diety dostarczyc wegle niz bialko - bo wegle sa prawie w kazdym posilku a z bialkiem gorzej. wiec napisalem zeby kupil carbo tylko jesli jego dieta jest naprawde marna a jesli go kupi to niech pije tylko w dni treningowe - przed i po. szkoda zapychac niepotrzebnie organizm weglami skoro i tak ich tyle w pozywieniu. a co do bialka to tez niech nie wali odrazu 30 gramowych porcji na raz to nie bedzie potrzebowal tyle wegli zeby go strawic i przyswoic. Niech nie traktuje bialka w proszku jako jedynego zródla bialka w diecie i niech nie je tonami tylko niech traktuje jako DODATKOWE UZUPELNIAJACE ŹRÓDLO
Napisano Ponad rok temu
Może polecicie jakieś bcaa sprawdzone, białko też chce kupić prolongatum 750g za 80PLN, niby mało go jest ale mi na cykl z mono starczy, bo potrzebuje tylko 1 dawki przed snem.
takie białko się szybko przyswaja, na noc lepiej ser biały.
Napisano Ponad rok temu
spieszy Ci się z sylwetką? jak nie to polecam jeszcze nie brać kretki, ale jak chcesz ją wziąść to
do 200zl:
kretke mega caps
ostrovie
gainera - tylko wtedy jak nie wyciągniesz z diety albo jeśli nie będziesz miał czasu na normalny posiłek, pierwsza opcja nie kupuj, druga kup mały w zależności od jak często byś chciał go brać... ale lepiej w dietę zainwestować.. i mniej go kupić..
witaminy i minerały
jeśli by starczyło to carbo, taurynę, jeszcze można wziąść.. jest wiele opcji.. ale przy pierwszym cyklu dodatki aż tak nie są ważne.. potem trzeba inwestować coraz więcej hehe a co wcześniej brałeś?
i dietę przede wszystkim
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szkoda kasy- wal twarogjak już napisałem wcześniej potrzebuję jednej dawki dziennie
zalezy jaki, srednio 20-30% bialka jest. wiec w porcji idealnie 20-30g.Jeśli chodzi o gainera zamiast niego nie można kupić z 2kg Carbo, bo gainer to chyba prawie same węgle + białko
Co do witamin to może być, np. Centrum, bo mam, a szkoda wydawać dodatkowych pieniędzy?
wal chelaty olimpowskie- cena podobna do vigora a skladowe lepsze.
Napisano Ponad rok temu
Olimp Mega Caps - 50 PLN
Olimp Chelaty 2 opakowania po 30 tab. - 20 PLN
Jaki gainer polecacie do tego?
Napisano Ponad rok temu
Chyba 40PLN ;] bo jedno opak. u mnie leci po 19 a jak juz masz jakies kupowac to bierz sports ;] za 29 ;] one sa lepsze skladowo od Vigora ;P . A na samym poczatku zjedz tego Vigora ;D bo po co ma sie marnowacOlimp Chelaty 2 opakowania po 30 tab. - 20 PLN
Napisano Ponad rok temu
Olimp Mega Caps - 50 PLN
Olimp Gain Bolic 6kg - ok. 160 PLN
Powiedzcie mi teraz jak te suple stosować. Kreatyna 4 kapsułki na czczo rano i po treningu 4 kapsułki, ale mam brać od razu po treningu czy po jakimś odstępie czasowym 20-30 minutowym? A tego gainera jak stosować i w jakich odstępach czasowych przed treningiem/po treningu.
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
kreatyna 5g na czczo i 5 g po treningu
w Dni Nie Treningowe kreta 5g na czczo