Sposoby na ostrowię
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
A więc co dodajecie do ostrowi by lepiej smakowało? kakao? czekoladę? bardziej rozcieńczacie? Wszystkie pomysły mile widziane.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gawlo ja zawsze wstrzasam i potem sie pieni i czekam az opadnie i tak w koło i nie ma grudek mozna pic normalnie
Napisano Ponad rok temu
przed wakacjami kupuje ostrowie wstaje o 6 i nie ma za bardzo czasu zeby odczekac..
Napisano Ponad rok temu
walisz 100 gram bialka- sorry, ze tak powiem, ale chyba Cie poje.bało xDJa zawsze brałem po 100 gram
60 gram z tego wysrasz- strata kasy!!
Napisano Ponad rok temu
hehe a ze tak spytam dlugo tak opada
hehe no trochę wiesz.. mi się tam nie śpieszy z wypiciem odżywki zawsze sobie dobrze ja przygotuje a potem powoli pije bo jak szybko pijesz odzywki to kibelek gwarantowany hehe
ja ci powiem jak robię chodząc do szkoły:
wstaje ok 7.15 ide robie sobie odzywkę i wstrzasam w szejkerze i robi sie wtedy piana w tym czasie ide do łazinki sie umyc (zęby itp) po 5 min wychodzę widzę ze opadło to znowu wstrząsam i ide na góre do pokoju się ubrać za 5 min wracam i widze ze ładnie opadło i się wymieszało i powoli piję odzywke
Napisano Ponad rok temu
walisz 100 gram bialka- sorry, ze tak powiem, ale chyba Cie poje.bało xDJa zawsze brałem po 100 gram
60 gram z tego wysrasz- strata kasy!!
dokładnie bo duzo ci się nie przyswoji i to co twój organizm nie potrzebuje to wysra
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Maksymalnie 50g białka może się przyswoić na raz.
Napisano Ponad rok temu
jednemu sie przyswoi 50 a drugiemu 40 wiec nie ma konkretnego podziałuMaksymalnie 50g białka może się przyswoić na raz.
nie wiem jak pisza na opakowaniu ale to jest bujda3 czubate łyżki (40gram)
bo mam elektroniczną wage i zwarzyłem tyle ile mówilii i wyszło zupełnie inaczej
w sensie ze mniej
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale jak tam jest 70g to nie ma opcji aby sie wchłoneło bo to by było z 60 pare gram
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu
Ja zawsze dawałem 3 czubate łyżki i jakoś dawałem radę to wypić, ale jak zwiększyłem do 5 łyżek
?????????????????????????????? Pogieło was ?? Ludzie kochani, na opakowaniu ostrovi pisze tak :
Sposób przygotowania do spożycia:
w zależności od indywidualnego zapotrzbowania na białko od 1 do 3x dziennie po 30g (łyżka stołowa) +200 ml wody lub mleka (rano po przebudzeniu, miedzy posiłkami, po treningu oraz przed snem). Spożywać bezpośrednio po przygotowaniu.
Czyli jedna łyzka stołowa a Ty chłopie przekraczasz dawke 3 a nawet 5 krotnie ?????? Z głowa wszystko ok ?? To nie jest tak kolego ze czego nie zuzyjesz to wysrasz i sie zmarnuje. Czy wy ludzie nie rozumiecie ze to nie jest tak ze im wiecej zeżresz biaka tym lepiej ??? A co jak ci powiem ze jak spozywasz za duzo białka to nie dosc ze nie urosna ci meisnie to jeszcze zmaleją ??
Przekoroczenie dziennej dawki białka powoduje efekt odwrotny do zamierzonego !!!
Napisano Ponad rok temu
ludzie sie myla czasem, i nie poruszajmy tego.