prosze o radę
Napisano Ponad rok temu
Jestem tu nowy mam 22lata trenowałem rok w warunkach domowych tyle ze z przerwą czylik jakies 2 lata temu pol roku no i ostatnio pol roku jade na ćwiczeniach przedstawianych na youtube. takie podstawy cwiczen domowych ze sztangielkami itd. Niestety nie widze jakichś dużych efektów, przemyślałem decyzje aby sięgnąć po sterydy, co radzicie , zalezy mi na szybkim wyrobieniu rzezby, jestem dosc wysportowany no ale ost niestety tluszczyk sie odlozyl. . Prosze o radę co b rać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dokup sprzetu i wez trening z dzialu ....trening
ogranicz weglowodany,zwieksz ilosc bialka,a najlepiej to wez diete z dzialu odzywianie.
Za koks sie raczej nie ma co lapac w Twoim przypadku
Napisano Ponad rok temu
tyle

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jelsi chodzi o trening to rob jakies aeroby czyli
bieganie
skakanka
rower stacjonarny
dietke masz tu http://www.forum-kul...showtopic=38479
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do diety lepiej ja zastosowac efekt widac z pewnoscia szybciej.
Poza tym jak sie chce schudnac to ludzie roba wielki blad ze chodza caly czas glodni i prawie nie jedza nie o to w tym chodzi! watpie zeby ktos byl w stanie takie cos odwalac na dluga mete.
tu masz wiecej na ten temat http://www.forum-kul...showtopic=38703
a prof. nie sluchaj kij im w oko
Napisano Ponad rok temu
widzisz jak ty malo wieszAha no ok podaj mi str gdzie moge kupic te suple. A czy bez tej diety tylko poprostu jesli bede jadl bardzo malo + te suple no i cwiczenia to da jakies zaowazalne efekty? A mam smieszne pyt bo na wykladzie biol prof powiedzial ze na rowerze owszem ale tluszcz zaczyna sie spalac dopiero po 20min jazdy hmmmmmmm prawda to?
 a koks chciales
 a koks chciales  nie ma pojecia o odzywianiu, czy tez o treningu, a prof ma racje, chyba ze jezdzisz rano na czczo
 nie ma pojecia o odzywianiu, czy tez o treningu, a prof ma racje, chyba ze jezdzisz rano na czczo  

Napisano Ponad rok temu
Wyślij mi na meila jesli tu nie mozna podwac takich inf. Z góry dzięki.
Napisano Ponad rok temu

a ja mam takie maly pomysl ze swojej strony i z wiedzy
 a ja mam takie maly pomysl ze swojej strony i z wiedzy  jesli chcesz gupic tkanke to zakup sobie l carnityne do tego dobra dietka i dobry trening ja to stosuje przed wakacjami jak chcem podkreslic miesnie
  jesli chcesz gupic tkanke to zakup sobie l carnityne do tego dobra dietka i dobry trening ja to stosuje przed wakacjami jak chcem podkreslic miesnie   

Napisano Ponad rok temu
wiedza jak i ortografia uboga;)nom nie slyszalem o koksach po kturych nic sie nie tyje hehe

a ja mam takie maly pomysl ze swojej strony i z wiedzy
jesli chcesz gupic tkanke to zakup sobie l carnityne
na zrzute dieta to podstawa,masz złą diete=ciężko gubić, z mocnijeszych dopalaczy("spalaczy") TPR aczkolwiek bardziej bym szedł w stronę TFB,treningi diete masz w odpowiednich działach;)
Napisano Ponad rok temu
zauważ że pod terminem ogólnym i potocznym koks można mieć efedryne, a przy niej można prowadzić szeroko zakrojony trening aerobowy zatem ten "sprzęt" zależy od celu i treningu;)koksy, bez sprzętu do treningu?!