Prawo jazdy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Mojego kumpla uwalili za to że najpierw zapalił samochód a dopiero później zapiął pasy. Z tymi egzaminami to mega szopki są

Ja pierwszy egzamin już 10 Grudnia

Napisano Ponad rok temu
 bo wczesniej w niemczech bylem i nie moglem robic, kurwa o 3.30 musialem wstac zeby sie wyrobic tam do WORDa, ale kurwa i tak wlasnie ujebal mnie na tych pasach nie zapietych na luku
 bo wczesniej w niemczech bylem i nie moglem robic, kurwa o 3.30 musialem wstac zeby sie wyrobic tam do WORDa, ale kurwa i tak wlasnie ujebal mnie na tych pasach nie zapietych na luku  ale pedał nawet nie podpowiedzial o co kaman!! ja ruszam, a on "stop, wykonaj jeszcze raz poprawne ruszenie", a ja zauwazylem ze on zle zaparkowal samochod w tym kwadraciku, no to ladnie go ustawilem i ruszylem znowu i znowu do mnnie "stop, wykonales 2x ten sam blad, nie zapioles pasow bezpieczenstwa"  no juz myslalem ze mu z bani konkretnie pociągne, na trenadrolu bym tak zrobil
 ale pedał nawet nie podpowiedzial o co kaman!! ja ruszam, a on "stop, wykonaj jeszcze raz poprawne ruszenie", a ja zauwazylem ze on zle zaparkowal samochod w tym kwadraciku, no to ladnie go ustawilem i ruszylem znowu i znowu do mnnie "stop, wykonales 2x ten sam blad, nie zapioles pasow bezpieczenstwa"  no juz myslalem ze mu z bani konkretnie pociągne, na trenadrolu bym tak zrobil  ale jaki cwel z tego egzaminatora byl, jak kogos szybko oblal to otwieral okienko i "nastepny!!" inni ladnie podchodzili i zapraszali, a jak sprawdzalem swiatla to on "szybciej bo szkoda mi czasu!" i przez to zamotalme sie ze siwatlem jednym, wiec on "ale z ciebie szofer bedzie!!" a ja podwkurwiony do niego "szofera to ja mam swojego:P" niechcialem go jakos obrazic ale nie moglem juz nic powiedziec hehehe
 ale jaki cwel z tego egzaminatora byl, jak kogos szybko oblal to otwieral okienko i "nastepny!!" inni ladnie podchodzili i zapraszali, a jak sprawdzalem swiatla to on "szybciej bo szkoda mi czasu!" i przez to zamotalme sie ze siwatlem jednym, wiec on "ale z ciebie szofer bedzie!!" a ja podwkurwiony do niego "szofera to ja mam swojego:P" niechcialem go jakos obrazic ale nie moglem juz nic powiedziec hehehe   
 ogolnie to wyjebane mam ze nie zdalem
 tylko szkoda tej kasy!! za ta kase ile by mogl dzieci z afryki wykarmoic!!
 tylko szkoda tej kasy!! za ta kase ile by mogl dzieci z afryki wykarmoic!!  

Napisano Ponad rok temu
 Ci egzaminatorzy to takie hvuje że głowa mała
 Ci egzaminatorzy to takie hvuje że głowa mała 
U nas to egzaminatorzy mają koszulki z napisami: Uśmiechnij się wszystko będzie dobrze

Teraz to nie mam czasu bo na siłkę się śpieszę ale jak wrócę to napiszę lepsze akcje z egzaminatorami: Śmieszne akcje oraz za co najczęściej uwalają.
Napisano Ponad rok temu
co wy na to??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
takchodi ci o kurs?
... u mnie w miescie 1200-1300
no to nie tak drogo, u nas jest cos koło 1600
a słyszałem ze te 3000 ma byc za kurs bo chodzi o to zeby było drogo i zeby nie wszyscy zdawali bo coraz więcej jest wariatów drogowych

Napisano Ponad rok temu

tzn toze sie przepisy zmieniaja i prawko bedzie calkowicie inaczej wygladac raczej jest pewne. ale nie czy w zwiazku z tym egzaminy czy kursy beda droższe.

mi bozia dała ze teorie a i b zdałem za peorwszym raze.
egz na motor trwał 8 munut wgydy nie światala to pewnie w 5c bym przejechał

Burza była i zajebiscie moro. to raczej dlatego
pzdr

Napisano Ponad rok temu
Co do pasów - musza byc zapiete

Cena u mnie to 1100zł na kat. B
na A i B 1500 zł (100 zł taniej niz robienie osobno A i osobno

Na egzaminie cwel przyczepił sie do tego ze kumpela"za czesto przepuszcza pieszych na pasach (kretyństwo
 ) i ją oblał.
) i ją oblał.Jak chce kogos uwalic to uwalą ;]
...:::$ Siła złego dwaj na jednego! $:::...
Napisano Ponad rok temu
Tak mój instruknor mówilJak chce kogos uwalic to uwalą
 i zgodze sie z tym w 100 %
 i zgodze sie z tym w 100 %  .
 .

Napisano Ponad rok temu
Kozzi napisał/a:
Jak chce kogos uwalic to uwalą
Tak mój instruknor mówili zgodze sie z tym w 100 %
.
taaa nam tez tak mowil, ja jak sie zapisywalem w lutyn na prawko to dalem 900zł, znizka uczniowska bo koles uczy nas w szkole jako nauczyciel i jako na kursy hehe. Przed chwila podalem nazwisko egzaminatora koledze i powiedzial ze i tak bym u niego nie zdal. bo on nikogo nie przepuszcza.
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
 ) ale jebany egzaminator nic nie mówił tylko 5 min przed końcem jak miałem do bazy jechać kazał zjechać na pobocze i zmienić sie miejscami tragedia normalnie już sie cieszyłem ze zara koniec a tu chuj  oblał mnie za to że raz wymusiłem pierwszeństwo i utrzymywałem za wysoką stałą prędkość (starałem sie jechać tyle ile nakazuje ograniczenie ) a za drugim razem egzaminator spoko był
  ) ale jebany egzaminator nic nie mówił tylko 5 min przed końcem jak miałem do bazy jechać kazał zjechać na pobocze i zmienić sie miejscami tragedia normalnie już sie cieszyłem ze zara koniec a tu chuj  oblał mnie za to że raz wymusiłem pierwszeństwo i utrzymywałem za wysoką stałą prędkość (starałem sie jechać tyle ile nakazuje ograniczenie ) a za drugim razem egzaminator spoko był   zanim wyjechałem z bazy to mi silnik zgasł a on do mnie "powiedzmy ze tego nie widziałem"
  zanim wyjechałem z bazy to mi silnik zgasł a on do mnie "powiedzmy ze tego nie widziałem"   trafiłem na korek to 15 min przestałem prawie i udało sie
  trafiłem na korek to 15 min przestałem prawie i udało sie  najlepiej jechać z rana ok 7-8 wtedy egzaminator jeszcze spokojny jest po kawce i nie zmęczony
 najlepiej jechać z rana ok 7-8 wtedy egzaminator jeszcze spokojny jest po kawce i nie zmęczony   
 wydałem 1400 plus dopłata za poprawke egzaminu
Napisano Ponad rok temu
najlepiej jechać z rana ok 7-8 wtedy egzaminator jeszcze spokojny jest po kawce i nie zmęczony
heheh jaaaasne, pisalem wyzej na kotra godzine mialem, jechalem o 7.28 a widzisz jak sie odzywal pedal do mnie, zdezorientowal mnie ogolnie bardzo
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
 ja powiem tak że najlepiej trafić na młodego egzaminatora ci są bardziej spoko , a ci starzy se pewnie myślą co ta dzisiejsza młodzież robi ze zjedli wszystkie rozumy , to ja go tera udupie i niech ma
  ja powiem tak że najlepiej trafić na młodego egzaminatora ci są bardziej spoko , a ci starzy se pewnie myślą co ta dzisiejsza młodzież robi ze zjedli wszystkie rozumy , to ja go tera udupie i niech ma   prawko to lotto trudno dobrze trafić
   prawko to lotto trudno dobrze trafić   a pudła kosztują
 a pudła kosztują   

Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
18 niestety ciągle, a był projekt że od 16, ale jak zwykle...
Aminki, gainerek i jazdaa! ;]
Guest_MariuchxD_*
Napisano Ponad rok temu
a o cenie tutaj sie lepiej nie wypowiadam bo mnie powiesicie
 prawko kosztuje tu w okolicach 7 tys. zl. no ale zarobki tez sa inne... (mieszkam w norwegii)
 prawko kosztuje tu w okolicach 7 tys. zl. no ale zarobki tez sa inne... (mieszkam w norwegii)

Napisano Ponad rok temu
dziwisz sie ? na skuterach to moga nawet dzieci jezdzic i co sie dzieje ? taka Agila niby 50cm3 a jak stuningujesz to i 120 lekko sie nia bujniesz i wyobraz sobie ze na to wg prawa moze 13 latek wsiasc... ponoc maja to zmienicza młody Miki jesteś na prawko (zresztą ja też)
18 niestety ciągle, a był projekt że od 16, ale jak zwykle...