nadgarstki
Napisano Ponad rok temu
Moje fotki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie mówiąc o sile uscisku z 70 bodajze na 100 kg
no i bica robie na sztandze prostej i nadgarstki całe
i nie mam zadnych problemó z "chrupaniem"
a jak komuś dam grabe to tylko kosci trzecszczą
Napisano Ponad rok temu
nasgarstki mam cienkie a w przedramieniu mam 34 ... tez malo ale wstydze sie podciagnac bluze ... bo glupio te nadgarstki wygladajal a w lapie
gdzie mozna kupic to iron hand? na all egro jest?
Moje fotki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Iron Hand” jest w Polsce wyprodukowanym opatentowanym przyrzadem do treningu miesni przedramion, a wlasciwie wzmacnia miesnie palcow. Solidna reczna robota. W przeciwienstwie do innych tego typu urzadzen, mozna w nim samemu zmieniac sprezyny ktore standartowo maja sile scisku ok. 10 kg X 5 daje 50 kg, lub opcjonalnie 18 kg jedna X 5 daje ok. 90 kg sile ktora trzeba pokonac aby sie dwa uchwyty spotkaly. Jesli dziennie wykonasz 2 do 3 serie od 10 do 50 sciskow, juz po paru dniach odczujesz jego dzialanie. Nie ma Cudownych przyrzadow tylko cwiczenie czyni Mistrza to powie kazdy kto naprawde uprawial jakikolwiek sport. Wiec i tutaj nie oferuje cudownego urzadzenia lecz prosty, solidny i skuteczny przyrzad treningowy. Nie raz podales komus dlon i poczules sile uscisku czlowieka z ktorym sie witales? Potrenuj , Ty rowniez mozesz wzbudzac respekt (wbrew pozorom) swoim usciskiem.
Wydaje sie fajna sprawa... Ale po co przepłacać skoro można kupić normalny ściskacz za 5zł
Czy chcialbys sprawdzic sile i wytrzymalosc swoich palcow? Jesli zdolasz scisnac “Iron Hand” 50 razy (pelny ruch, 5 sprezyn) to otrzymasz przyrzad GRATIS. Jesli scisniesz 5 sprezyn 18 kg (pelny ruch) chociaz tylko raz (jedna reka), to dostaniesz nagrode pieniezna w wysokosci 1.000 zl. Na kazdych wiekszych zawodach Armwrestlingu , mozesz probowac. Na zdjeciu Alexy Voevoda aktualny Mistrz Swiata zwyciezca “Nemiroff WORLD CUP” Warszawa 2004 w kategorii +95kg oraz OPEN.
Body startuj
Napisano Ponad rok temu
jakie sciskacze proponujesz ??
Moje fotki
Napisano Ponad rok temu
nasgarstki mam cienkie a w przedramieniu mam 34
34 w przedramieniu to nie tak mało, głowa do góry. Normalne chuchraki mają po 26 w porywach do 28
jakie sciskacze proponujesz ??
Ściskacze są w każdym sklepie sportowym pakowane po dwa wiec najlepiej jakiegoś kumpla wciągnąć. Są ściskacze z rączką owiniętą w gąbkę, wygodnie się je ściska ale po pewnym czasie aby sie zmęczyć trzeba milion razy ściskać i poświęcić na to z 10 minut. Są jeszcze ściskacze z jakiegoś tworzywa sztucznego, nie wyciska się ich za wygodnie ale za to ciężej i przynoszą lepsze efekty. Nie drogie to więc możesz kupić i taki i taki
Napisano Ponad rok temu
aby sie zmęczyć trzeba milion razy ściskać
a iron hand to super sprzęcior z dożywotnia gwarancją
i możliwosciami treningu jak na sztandze czyli progres, regres obciazenie stałe
5 spręzyn każda o oporze 10 kg można sie w to bawic długie lata.
Ps fakt 34 w przedramieniu to całkiem sporo.
Napisano Ponad rok temu
a mi wlanie sie wydaje ze strasznie mala ta reka od zewnetrzenej strony patrzac a od wewnetrznej mam kawalek reki i wyrzezbionej ale np jak podwine rekawy to raczka a jak napne to kawalek roaczki a np wzrost masy ciala zalezy od wieku ??? czy wzrost masy ciala zalezy od diety i treningu nie chodzi mi o 14 lat czy iles tam ale jesli tak jest to podaj przedzial wiekowy ... w ktorym najlepsze efekty sie ma ...
Moje fotki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to mowisz ze sie nie dowiem ... heh
Moje fotki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzieki za popracie wydaje mi sie te ze wieksza czesc ludzi chodzacych na silownie ma z tym problem chciala by miec wieksze nadgarsti zeby nie bylo widac tych kostek uciazliwych dziwnie to wyglada np majac w lapie 40 cm i chudziutkie nadgarstki
JAK KTOS MA JESZCZE JAKIES POMYSLY TO PISAC !!
Moje fotki
Napisano Ponad rok temu
Co myślicie o tej takie kulce co sie ciągnie sznurek i tam w środku coś takiego wiruje (na zasadzie siły odśrodkowje to działa) podobno bdb i o jakichs ściskaczach takich z gumy lub z drutu. troche kiepsko napisane, ale nie chce mi sie szukac nazwa- jak cos wytłumacze ocb!!
Napisano Ponad rok temu
Co myślicie o tej takie kulce co sie ciągnie sznurek i tam w środku coś takiego wiruje (na zasadzie siły odśrodkowje to działa) podobno bdb
Michalczewski to reklamował, pamiętam kumpel to miał nawet fajne, udawało się tak rozkręcić że niekiedy z ręki wypadało
A co do nadgarstków/przedramion można jeszcze spróbować tego treningu co ktoś go ma w podpisie. Pojemnik z piachem, wkładamy tam ręce i ściskamy piasek X razy dopóki nie będą piekly ręce
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Blackzone, - ... i wyciągasz ręce bez skury xD... kiepska metoda- ma ktos cos lepszego??
To dobra metoda, ktoś to ma w opisie Chodzą plotki po mieście że koleś na tym 40cm w przedramieniu zrobił.
Ale już mam co jest dobre! oświeciło mnie!
Przyrząd składa się z odważnika połączonego z rurką/kijkiem, sznurkiem.
No i ćwiczenie polega na nawijaniu tego sznurka na rurke i odwijaniu. Tak ręce po tym masakrycznie bolą. Zresztą niech się wypowie kto kto to robi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To dobra metoda, ktoś to ma w opisie Chodzą plotki po mieście że koleś na tym 40cm w przedramieniu zrobił
to ja miałęm w podpisie jak sie komuś chce
moze pogrzebać w treningu i znaleźć
wszystko jest objaśnione i praktykowane przezemnie i paru userów.