Co do Horse'a?
Napisano Ponad rok temu
ostatnio zrobiłem cykl na "Horsie" + gainer2 vitalmaxa wyniki były super spadków nie było.
minął miesiąc i chce zrobić kolejny cykl z HP lecz jest problem ponieważ przed poprzednim cyklem miałem płaski brzuch a teraz mnie nieco obtłuściło na brzuchu . Co dobrać tym razem do HP, tak żeby mi nie przyszły centymetry w pasie? Może po prostu zmniejszyć ilość gainera? Lub jeść go mniej po treningu z powodu późnej pory? Odżywke po treningu jjem koło 21.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zalezy o ktorej idziesz spac. Jak po polnocy to okej; jak nie to sobie odpusc tego gainera i zjedz mniejsza ilosc weglowodanow ale zlozonych (bo w witalu za ta cene szczerze watpie zeby byly malto)Odżywke po treningu jjem koło 21.
jak chcesz sie bawic w cla czy inne takie du.perelki to minimum 2 miesiace musisz to jesc, zeby cokolwiek odczuc.
Wg mnie lepiej zrobi aeroby 2 razy w tygodniu jak sie ma tendencje do tycia, oraz oczywisice dobrac odpowiednia diete do budowy ciala.
trening brzucha rob zwykly albo bezposrednio po trening silowym albo w domu 3-4 razy w tygodniu.
Do cyklu z supli dorzuc oczywiscie witaminy, omege3, zostanie kasa to zma. no a jak dieta kuleje to bialeczko dokup (znowu jak malo hajsu to ostrowie)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
czy cos z tego bedzie? =/
- Ponad rok temu
-
power mass professional
- Ponad rok temu
-
Jaka Odżywka???
- Ponad rok temu