Thermal Pro Revolution KiloSports
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
warto brać dodatkowo magnez
unikać kawy bo kofeina jest jedny ze składników
a to tego co pisza na "tamtym" forum podchodzcie na luzie to jest forum cybera i jego pordukty
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
u nas to jest nielegalne to odrazu ze steryd
Napisano Ponad rok temu
nie znam historii tego goscia ale czy aby w tym produkcie jest napewno efka ?
btw ktos zna kraje gdzie efke mozna kupic legalnie? chociaz niewielka ilosc bez recepty ?... 3ba bedzie zaplanowac jakos wakacje
Napisano Ponad rok temu
przez net mozna wiele sprzedawać,
thermal można dostać głównie dzieki jednej stronie w jednym sklepie internetowym a jedno i drugie sa pod patronatem cybera
o jest jeszcze jedno forum ustawione po potrzeby kobiet - czyli juz specjalizacja
efka w thermalu jest na pewno jak zaczniesz brać a później jak skończysz cykl albo odstawisz to poczujesz
nie znalazłeś tego na stronie producenta bo i w stanch jest zakaz sprzedaży supli z dodatkiem efki
Napisano Ponad rok temu
jak znasz jakies amerykanskie badz lepiej angielskie strony gdzie mozna to znalezc to bardzo poprosze na priv ... chcialbym poprostu sprawdzic czy ktos jeszcze to oferuje
PS osobiscie nie znalazlem, moze google blokuje ? na ebayu i allegro na 100% nie mozna tego sprzedawac ...
Napisano Ponad rok temu
wiem ze są jescze na pewno 2 spalacze o podobnym składzie, z tym ze efka jest syntetyczna
jak działają nie wiem nikt ze znajomych ich nie testował - jeden amerykański drugi robi jaką firma skandynawska były duzo drozsze to nie interesowały mnie
przynajmniej ze 3 x w roku słyszy sie ze to ostatnia dostawa thermala i koniec produkcji wiec thermal znika z rynku albo trudniej go dostać
mozna go dostać na innych aukcjach niz te które podałeś
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
brałam 2 tab po 3 juz ostro rzucało do thermala dołożyłam magnez i asparagin - odstep tak 2 godzinki
trening szedł bardzo ładnie duzo energii, pobudznie z czasem sie zmniejsza ale uprzedzono mnie zeby nie zwiekszać dawki
odstawiałam stopniowo po 2 tyg od zakończenia cyklu spadek samopoczucia
spalacz zdecydowanie skuteczny przy dobrej diecie i terningu , bez tego to cudów nie zdziała
jak wyzej kolega napisał uwaga na seducho kawe i alko odstawić
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zacząłem od dzisiaj redukcje na tym termalu i skoro jest już taki temat to nie będę zakładał drugiego.
Będę opisywał co kilka dni swoja wagę, no i najważniejsze obwód pasa i mam nadzieje że wymiary na kabelku i w klacie nie ulegną zmianie.
Dieta jest zapięta na ostatni guzik wzorowałem się na
http://www.forum-kul...showtopic=38572
Trening typowo na rzeźbę po 15 15 12 12 powtórzeń, po treningu brzuszki
SKŁONY W LEŻENIU PŁASKO
SKŁONY BOCZNE
SKRĘTY TUŁOWIA W LEŻENIU
i aeroby jaieś różne na brzych typowe
Jak dostane wypłate to na siłke sie znowu zapisuje bo nie chca mnie juz wpuscić, karnet mi sie skończył
Wymiary:
klata 115
bicek 41
pas 97
waga 90
Dzień 1
Zapodałem se tabsa 1godz przed treningiem i powera miałem lepszego niż po kreatynce,
prawie wyrównałem swój rekord na płaskiej na klate wycisłem blisko 120kg i ogólnie czuje siię jak na speedzie z amfy zrobiłem trening w pół godz taki co normalnie robie w godz. , odstęp czasu między powtórzeniami 1min i miałem jeszcze siłę żeby zrobić inny mięsień z innego dnia. Podwyższonej temp. ciała i drgawek brak
To dopiero 1 tabl po obiedzie, już sie nie moge doczekać jak jutro rano naczczo zapodam mam nadzieję że dzisiaj usnę bo była o 18 brana.