RUSKA META
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
DOBRA TAKIE COŚ OK TYLKO POWIEDZ MI JESZCZE DAWKOWANIE TEGO BIAŁKA JAK MOŻESZ BO TAK SIE SKŁADA ŻE CO DO KOGO NIE PÓJDE SIE ZAPYTAĆ TO KAŻDY PIEPSZY BEZ SENSU ŻE TAKA I TAKA DAWKA!!!!JUTRO LECE PO ODŻYWKI WIĘC WOALAŁBYM SIE DOWIEDZIEĆ CO NAJLEPIEJ WZIĄŚĆ Z JAKIEJ FIRMY ITP!!!dieta+carbo+bialko za waski jestes na mete
Napisano Ponad rok temu
carbo olimp biogenix
bialko w zaleznosci jakie wezmiesz jesli szybkowchlanialne to np ostrowia wtedy 30g miedzy posilkami tyle razy ile trzeba dlugowchlanialne jak system protein 80 przed snem 30g
dokup zma cla i omega 3 jak chcesz wiedziec co to jest poszukaj no i trening masowy dzial trening
Napisano Ponad rok temu
DIETA
JABŁCZAN KREATYNY
CARBO
GEINER
Napisano Ponad rok temu
SŁUCHAJ STARY WIEM ŻE ŻLE ROBIE ALE WIDZISZ SAM ŻE EFEKT CHCE SIE ODRAZU KUPIŁEM SOBIE GAINERA WCZORAJ OKOŁO 5KILO I MAM ZAMIAR TĄ METE SZAMAĆ PIRAMIDKĄ PRZEZ 1 TYDZ PO 3 2TYG PO 4 3TYDZ PO 5!!!!!W SUMIE CO O TYM SĄDZISZ ?????DOBRZE BEDZIE WITAMINY MAM OSŁONKI TEŻ !!!POWIEDZ JEŚLI MOŻESZ ILE UDAŁO CI SIE PRZYTYĆ W CIĄGU BRANIA PIERWSZEGO CYKLU????TAK SZCZERZE:)Ja ci na takim stażu odradzam SSA, ale jak wspomne sobie mój początek zrobiłem tak jak ty po 3 miesiacach metke, przytyłem ładnie, ale nic specjalnego odradzam
DIETA
JABŁCZAN KREATYNY
CARBO
GEINER
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::$ Siła złego dwaj na jednego! $:::...
Napisano Ponad rok temu
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
A MOGE WIEDZIEĆ MNIEJ WIECEJ ILE ZOSTANIE MASY Z TEGO CYKLU ORIENTACYJNIE ????8kg przy twojej wadze szybko pojdzie i bez mety suple i diety styka zarzywales zapewne za male dawki dlatego tak szlo co ci ztego ze ty mete wezmiesz przytyjesz 8kg i potem ci to spadnie szkoda kasy i zdrowia
Napisano Ponad rok temu
głoduje żartujesz wpiepszam jak głupi wszystko co popadnie !!!!!niczego sobie nie żałuje !!!!!!z gainerem jakoś idzie ale ch.......!!!!na początku super!!!!zresztą domyślasz sie że każdy mówi dieta dieta czas żeby zjeść jest ale przygotować no to wiesz czasu nie ma a o regularnym obiadzie to nie ma mowy!!!!!!chodzi o pore oczywiście nie o głodowanieWylacz caps lock i zapiierdalaj do garow a nie za sterydy sie bierzesz, najlepszy sposob ? policz sobie ile teraz jesz kcal i pomnoz razy 2, a najlepiej napisz tutaj to ci pomnozymy przez odpowiednia liczbe, bo mozliwe ze glodujesz.
Napisano Ponad rok temu
a chuj to wieA MOGE WIEDZIEĆ MNIEJ WIECEJ ILE ZOSTANIE MASY Z TEGO CYKLU ORIENTACYJNIE ????
zajrzyj do dzialu odzywianie tam se diete wez z FAQ dodaj do tego 200g dziennie gainera albo 300g to jak cie nie ruszy to chyba jakis dziwny jestes
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_Mailo_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mete 20mg dz,hepatil razem z metaa ja mam pytanko jak brać 100mety esselive forte w połaczeniu z hepatilem razem z metą czy po ???? i czego unikać w diecie węglowodoanów ??
Napisano Ponad rok temu