Prośba
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ... agnum.html
Chciałbym nabrać masy ale nie wiem czy dobrze bym wybrał więc chciałbym się poradzić was {SMILIES_PATH}/icon_e_smile.gif
Chciałbym też wiedziec czy mam to brać z kazdym posiłkiem czy moze tylko przed i po treningu. Z góry dziękuję za odpowiedź {SMILIES_PATH}/icon_e_smile.gif Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
hehe tam jest taki opis:
MASA 7kg-10kg
SIŁA 30-60%
KONDYCJA
Ale nie bierz Sobie tego tak dosłownie, to tylko chwyt reklamowy. Możesz go spróbować jak na Ciebie podziała i zdać Nam relację {SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gif
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
A może jeszcze inaczej. Co już sprawdzonego polecasz ?
Napisano Ponad rok temu
Magnum 8000 - sposób użycia:
Zalecana dawka dzienna to około 200g - 300 g. Preparat należy stosować najlepiej w dawkach podzielonych 3-4 razy dziennie po 70-100 g preparatu.
Jednorazową porcję należy dokładnie rozmieszać z 250 ml mleka lub wody używając do tego szejkera lub miksera. W dni treningowe: Jedna porcja 1,5 godziny przed treningiem druga do 0,5 godziny po treningu. Pozostałe porcje najlepiej spożywać pomiędzy posiłkami. W dni nietreningowe: 3-4 razy dziennie pomiędzy posiłkami.
Uwaga !!! Wewnątrz opakowania znajduje się praktyczna miarka, wg której można precyzyjnie odmierzyć porcje produktu: podziałka 10cc = 6g preparatu Magnum 8000, czyli pełna miarka 50cc = 30g produktu.
Sprawdzonego i porządnego to polecam: [url=http://forumkulturystyczne.pl/viewtopic.php?f=10&t=96:f148d]Weider Giant Mega Mass 4000 (7000g)[/url:f148d] tak jest drogi bo kosztuje około 200 zł ale wiesz mi że jest wart tych pieniędzy {SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gif
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- sporo osób zaczynało od Weiderowego Mega Massa - GIANT'a - sam jestem jedną z nich {SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gif zarazem 2 z moich znajomych. Pierwsze odzywka, pierwszy cykl, pierwsze odmierzone gramy - nie zdziw sie, że większa liczba kalorii sprawi , że hmmm będziesz mieć problemy żołądkowe.
- piszesz, że kasa nie gra roli, popatrz za Mutant Massem - ciekawa propozycja z kanadyjskiej firmy PVL ... i wiem z dobrych źródeł, że 6,8 kg tej odżywki - daje rade / ew. Gain Fast - który jest sztandarem wśród gainerów od 20 lat.