POMOCY !!! BŁAGAM ;] TRADZIK
Napisano Ponad rok temu
no ale trzeba sie jakos pokazac .. a mnie teraz akurat wysypaloi pozadnie krostami - znaczy sie jak to moja mam mowi syfami .mam maseczki zele masci . ale to nic nie pomaga!!!
Moze znacie jakis sposob jak sie tego pozbyc do pon .. ??
Chodze do kosmetyczki i to tez malo daje .
POMOŻCIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
slyszalem ze nacieranie cebula pomaga, ale raczej 1 dzien to za malo.Ok ale ja nie mam dostepu do miasta.. wszystkie mascie odpadaja.. nie znacie jakis innych spoosbow .. nie wiem "domowych"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja dostałem uczulenia i mnie wysyfiło (twarz, szyja, klatka i plecy) nie miałem żadnych maści w domu to zaczołem tym smarować i jak ręką odją w jakiś tydzień
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tylko trzeba dodac, ze to mocz oddany z rana pomaga bo wtedy ma najlepsze wlasciwosci. Aczkolwiek nie probowalemTeZ kiedys mialem podobny problem , to kolezanka mamy powieziala ze jej syn smarowal twarz wlasnym moczem i podobno bardzo pomaga . Nie probowalem tego , wiec nie wiem jakie skutki . Polecam masc benzacne , sa dwa rodzaje polecam to z wiekszym stezeniem procentowym . Mnie pomagalo.
Napisano Ponad rok temu
Tylko trzeba dodac, ze to mocz oddany z rana pomaga bo wtedy ma najlepsze wlasciwosci. Aczkolwiek nie probowalem
Ale i ma największe stężenie różności po nocy. Przy każdym pobycie w łazience, radziłabym posmarować co trzeba
Napisano Ponad rok temu
PS jak można powiedzieć "nie mam dostępu do miasta"
to co ty na pustyni żyjesz i ci paczki lotnicze zrzucają
na spadochronie z czerwonego krzyża?
Napisano Ponad rok temu
davercin polecam
zastosowanie :
"Erytromycyna stosowana jest alternatywnie zamiast penicyliny w leczeniu infekcji bakteryjnych, zwłaszcza u pacjentów uczulonych na penicylinę. Lek jest skuteczny w leczeniu błonicy, w nosicielstwie i leczeniu kokluszu, zapaleniu płuc wywołanym przez Mycoplasma pneumoniae (również u niemowląt), w chorobie legionistów, w leczeniu chlamydii, rzeżączki, kiły, zapaleniu pęcherzyka żółciowego, stanach zapalnych dróg moczowych, zapaleniu spojówek, akne, w profilaktyce bakteryjnego zapalenia wsierdzia."
o trądziku obojetnie jakiego rodzaju nie ma tu mowy ...
ps.to co Ty miales na twarzy
ps2. polecam osobiscie benzacne i isotrexin ... pomoze na 100%
koks czy dalej odrzywki ... oto jest pytanie ;]
Napisano Ponad rok temu
ja tam nie miałem nigdy dużych problemów z cerą, ale dobrze jest przemywać spirytem czystym mnie pomagało jak był jakiś syf
Aminki, gainerek i jazdaa! ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aminki, gainerek i jazdaa! ;]
Napisano Ponad rok temu
ps.to co Ty miales na twarzy
i to nie to a to Erythromycin cyclocarbonate wejdz se na stronke z lekami i poczytajErytromycyna
cos ci sie poje.balo chlopcze mam ulotke i pisze dokladnie ze mozna leczyc tym tradzik pospolity nie wiem co ty tam czytales pisze normalnie na ulotce smarowac zelem cienko wartstwo z ranca i wieczorem po umyciu skory woda,mydlem i wysuszeniu i skad ty takie pie.rdoly zes wyczytal to nie wiem