Panowie znowu liczę na Waszą pomoc!!!
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
moze zacznij chodzic do psychologa, bo jak dla mnie to normalne nie jest zeby tyle czasu wspominac itp. Tamten temat w miare pamietam, chociaż dopiero zaczynałem odwiedzac to forum. Mimo wszystko sądzę że pomoc psychologiczna może Ci pomóc uporać się z tym problemem. Takie moje zdanie.
Pozdro!
Napisano Ponad rok temu
nie żeby mi sie podobało cudze nieszczęście
pewnie BODY coś poradzi.
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
no wiadomo stara milosc nie rdzewieje i serce kuleje zawsze jest tak ze jak rzuciles jedna i poznajesz druga to se porownojesz jaka to tamta byla fajna co bylo inaczej niz jest w tej itp itd po pewnym czasie juz sie zagoi i 0 do bani bedzie aczkolwiek pierwszej milosci sie nigdy nie zapomina sie zakochasz jeszcze wiele razy jest jakies 3 mld kobiet na Ziemi wiadomo ta jedna jedyna i te pie.rdoly sie nie przejmuj po pewnym czasie zacznesz zapominac i staraj sie myslec o tej z ktora tera jestes i baw sie to co bylo to nie wroci
Napisano Ponad rok temu
GUZU ja nie wspominam tylko porównuje kobiety z mją byłą, zarazem pierwszą laską jaką miałem i to mi siedzi w pierdolo*** głowie i nie umiem inaczej....moze zacznij chodzic do psychologa, bo jak dla mnie to normalne nie jest zeby tyle czasu wspominac itp
Ramzes, ale ja już z yłą nie jestem prawie 2 lata i k.u.r.w.a ciągle inne porównuje do niej....
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
a z ta co tera jestes poprostu sie baw i o niej staraj sie myslec napewno zadreczajac sie sobie nie pomozesz
Napisano Ponad rok temu
Aminki, gainerek i jazdaa! ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu