info: redukcja , białko, gluta, piro krety - a brzuch ;]
Napisano Ponad rok temu
moze najpierw opisze czym dysponuje. silownia w piwnicy - dosyc dobrze zaopatrzona - ławeczka, 2 gryfy, troche ciezarów, skosna, wyciag, hantle, modlitewnik itp. do dyspozycji mam tez basen 25 m. mógłbym biegac - gdyby nie kontuzja kostki i zerwane więzadła (jestem w trakcie rehabilitacji). nieststy pracuje w roznych godzinach i nie moge cwiczyc o stałej porze.
1. jaki specyfik pomoze mi w redukcji? chciałbym sie zmiescic w sumie w 200 zł razem z białkiem i kretą - myslalem o TSE + Clenburexin
2. jakie białko - SP 80? - cos do tego?
3. Pirogronian krety - z glutą, czy bez? wogóle opłaca sie wogole piro brac? - i wazna kwestia : BRZUCH przy piro. kolega brał kiedys piro i mu wywaliło mega będen - tak jak mi przy monohydracia;] co zrobic zeby brzuch spadł, anie sie powiekszał?
4. Tauryna - brac? nie brac - kiedy? ile?
5. napoje z tauryną np red bull - ice cool - cos da jesli będe pił ok 3 - 4 dziennie? nie będe sie rzucał na red bula za 6 zł - bo nie mam tyle hajsu. ale jest spoko napoj nie ustepujacy składnikami za 1,50 :D:D
z góry dzieki za pomoc
Napisano Ponad rok temu
1. Trening- ważne abyś codziennie coś robił np. pon, śro, pią trening na rzeźbe małe cieżary, dużo powtórzeń małe przerwy między seriami. a np. wto,czw,sob robisz brzuch + pływasz. niedziela wola ale nie pozwalaj sobie na Schabowego przy rodzinnym stole bo wtedy cały tydzień starań na marne )
2. Dieta- znajdź sobie w FAQu jakąś dietę no i staraj się przestrzegać, ważne abyś uważał co jesz. (jak najmniej węgli i złych tłuszczy a jak najwięcej białka)
3. Suplementy- policz sobie ile dziennie będziesz spożywał białka z pożywienia i do tego dołącz białko z suplementów (dziennie musisz spożywać 2,5g-2,7g białka na każdy kilogram swojej masy) białko dawkuj 30g rano na czczo i przed snem 30g. Żadne aminokwasy ani antykataboliki nie będą Ci potrzebne ponieważ białko będzie Ci dostarczało aminokwasów i jednocześnie będzie antykatabolikiem. Do tego jakiś spalacz TSE i ClenBurexin jest OK ja brałem to samo i byłem zadowolony tylko że zwiększ dawki bo te na opakowaniu to są zalecane dla jakiś sikorek, powiedzmy bierz podwójne dawki. Do tego dorzuć jeszcze jakieś witaminy powiedzmy 36 Multi Pack treca też bierz podwójne dawki. Rzeźba jest bardzo ciężkim cyklem i psycha i organizm siada (ja osobiście wylądowałem u pielęgniarki szkolnej jak mi się któregoś dnia gorąco zrobiło ) więc dorzuć sobie TAURYNE poprawia mocno samopoczucie, polecam mega kapsy olimpu albo Treca. Co do napojów izotonicznych to popijaj je sobie wciągu dnia np. podczas treningu napewno postawi na nogi. Co do kreatyny to nie bierz bo się nie przyda podczas redukcji. Pij dużo wody (z 2,5l dziennie).
Powodzenia
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.