SMAK GAINERA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
znasz moj komentarz moglbym skopiowac z tamtego tematu ale juz znasz moja ocene i moja rade wiec cwicz szamaj cwicz szamaj itp itd itj itn itzJak Fotka ?)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze i waga ci idzie ale ciezko dostrzec bo wysoki jestes i wiesz ja moge powiedziec ze nie widze a ci poszlo 2kg dlatego radzilem ci wrzucic foty jak przytyjesz 20kg wtedy bede mogl powiedziec ze kawal bydlaka z ciebie moja rada jest taka jak wszystkich szamaj zrob duzo nadwyzke ww w diecie kup dodatkowo carbo i wal gainer+carbo+dieta masowa+trening masowy i przytyjesz narazie jest za wczesnie na jakiegolwiek komentarze typu "rosniesz sie uspokoj bo ci skora peka" ja mowie szczerze chlopie wpieprzaj dodaj carbo i wrzuc foty serio za pare miechow przynajmniej bo tera to nie ma zbyt co oceniacale lepiej niz niedawno?? .... rosnie pomału cos???
wiem ale jesli chcesz motywacji to se wyobraz dupeczki jak lomoczesz kogos w ryj nie wiem i trenuj sam nie jestem nawet w polowie doskonaly sie spaslem belch mi wyskoczyl i narazie jade tyle masy ile da rady tyle staram sie przytyc walne jeszcze u siebie z 15-20kg i chuj wale ostro rzezbe tak tez i tobie rade a wrzucanie fotek co miecha 2 nic nie zmienia potrzeba sporo czasu szczegolnie ze nie jestes niski tobie bedzie trudniej zdobyc mase ale cwiiiicz i szamaj...(nikt nie jest doskonaly)
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Ja robisz cyklona na 6-8 tyg to mozesz sporo pozmieniac w sobiea wrzucanie fotek co miecha 2 nic nie zmienia
hooligan_PL, wg. mnie za wczesnie na krete- nie chodzi o wiek i w ogole, ale patrzac na zdjecia jestem prawie pewny ze jeszcze nie poznales dostatecznie swojego organizmu, jego reakcji na trening itp. Dlatego ja bym sie nie napalał na kreatyne bo to nie magiczne kapsułki tylko dodatek i cwiczyl jeszcze na samym gianerze i diecie.
Napisano Ponad rok temu
tak spojrz na jego wage i wzrost niech sie wyrobi i potem bedzie co oceniac a nie ludzie beda go dolowac ze oo chudo itp ja tam wolalbym walnac se ze 20kg wprzod i potem pokazywac takie me zdanieJa robisz cyklona na 6-8 tyg to mozesz sporo pozmieniac w sobie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kreatyna i tauryna z OLIMP GAIN BOLIC a NIE sama oddzielniewg. mnie za wczesnie na krete
Hehehejak na człowieka-pająka nie jest źle...
dzieki !! doceniam słowa otuchy !!a ja widze ze lapka sie poprawila
Staram sie !!ważysz nie wiele i masz rosnąć.
Dla mnie zdanie kazdego sie liczy !!po co maja sie powtarzac
P O Z D R O F O R A L L ! !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co mam kupic do MASS XXl by zaje**biscie przyspieszyc proces anaboliczny
dietanabol
Napisano Ponad rok temu
hooligan_PL napisał/a:
co mam kupic do MASS XXl by zaje**biscie przyspieszyc proces anaboliczny
dietanabol
ulubiona kontra Bodzia
hooligan_PL jezeli masz starz 6 miesiecy to mozesz dodac mono ... a jezeli nie masz to nic ;]
nie wspominając o witaminach i wyzej wymienionym dietanabolu
koks czy dalej odrzywki ... oto jest pytanie ;]
Napisano Ponad rok temu
i żeby tak cos napisać o sobie staż ,cykle, metabolizm itp
tylko od razu z grubej rury a my mamy kurna sie domyślać
"co autor miał na myśli"
Napisano Ponad rok temu
koks czy dalej odrzywki ... oto jest pytanie ;]
Napisano Ponad rok temu
3 miechystaz?
jak to ie bierze i gdzie to kupic??? mam nadzieje ze nie na allegronajlepszy srodek to dietanabol