Lody Calypso o smaku słonecznikowym
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem pragnienie poznania nowej stali ale sam noz...kurcze, ja np. podarowalbym go swojej kobiecie bo u faceta wyglada ociupinke gejowo...
aaa tam czepiasz sie pan...
Napisano Ponad rok temu
aaa tam czepiasz sie pan...
Coz, moze...ale swoje zdanie wyrazic moge 8) Mialem na mysli dziwny kolor rekojesci tylko i wylacznie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[pomarańczowy, czerwony żółty mają tendencje do wtapiania się w roślinność]
jeden kolor tego typu to za mało i przestańmy się o to kłócić
lepiej podagajmy o stali :wink:
Napisano Ponad rok temu
Dziwny kolor, bo nie standardowy? Dziwny bo jaskrawy? Jaskrawe maja swoje uzasadnienie i przeznaczenie. Dlaczego nie jaskrawy zielony, khaki, czarny itp? Dlatego bo jaskrawy żółty i np.odcienie pomarańczu-fluo walą po oczach i do konkretnego celu są przeznaczone. Nie wszystko najlepsze, co taktyczne! Ten kolor jednak w pewnych okolicznosciach może być nadwyraz taktyczny :twisted: .
Prosze - tu masz noze o JASKRAWYCH kolorach. Z ta adnotacja ze ten z zolta rekojescia naprawde jest latwo zauwazalny i rzucajacy sie w oczy, czyli latwy do odnalezienia. I tak wlasnie mialo byc.
Natomiast Trace Rinaldi jak zwykle swietnie polaczyl kontrast niestandardowego koloru z reszta "stalowych" elementow. Da sie go latwo znalezc wsrod lisci jesiennych? Tak. Do tego jest ladny? Jest.
Natomiast kolor tego Spyderco to takie nie wiadomo co...choc jak napisalem rozumiem chec sprawdzenia nowej stali.
Napisano Ponad rok temu
Jakie nie wiadomo co? Toz to bardzo dobrze znany kolorek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakie nie wiadomo co? Toz to bardzo dobrze znany kolorek
tylko balansik bieli jakby nie ten i nie widac jakie te kolorki sa naprawde...
Napisano Ponad rok temu
Kwiatki teściowej to bardzo przyjemny plener... Pod warunkiem, że to np. wieniec... albo inny "klombik"...[cut]Brak jakiegos przyjemnego pleneru zmusil mnie do uzycia jako tła kwiatkow tesciowej [cut]
Sorry za offtopa - ale nie mogłem się powstrzymać...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
jestem złym człowiekiem...
- Ponad rok temu
-
Fang...
- Ponad rok temu
-
Takie tam...
- Ponad rok temu