emo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co o nich myslicie?
dno z leksza u mnie w Katowicach tez tego troche jest
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
jak widze takich to im sie smieje prosto w twarz.
a jak ma na sobie rozowa koszulke to zawsze jakis koment puszcze
nie zebym mial cos do geji ale taki styl ubierania mnie rozpierdala
az sie boje pomyslec co bedzie chodzilo po ulicach za pare lat
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak u mnie powoli to sie szerzy w miescie ale to tez powoli tempie... wczoraj takiego widzialem to mu nawrzucalem troche cos sie odszczekanl to mu zdeka naje,balem i powiedzialem sobie ze bede takich ludzi od dzisiaj tempil;)) tak jak metali;Pelo panowie, nie wiem czy jesteście w temacie, ale hmm... u mnie w miescie(tychy) ostatnio pojawiają sie takie typki i jest tego niestety coraz więcej i uważają sie za tzw. "emo". Kur... panowie wasze miasta też to dorwało?Gejowskie fryzurki jak z tokio hotel, obcisłe koszule, żyletki, czaszki na szyjach, skarpety na rękach(u kolesi!!) jeszcze rozumie gdyby to byli gówniarze po 12-13 lat ale wczoraj jak mielismy koncert rmf-u to łazili takie skubance po 7-18 lat.... ... co o nich myslicie?
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak widze takich to im sie smieje prosto w twarz.
a jak ma na sobie rozowa koszulke to zawsze jakis koment puszcze
wczoraj takiego widzialem to mu nawrzucalem troche cos sie odszczekanl to mu zdeka naje,balem
Metali,panczurów i reszte tego brudu to już wogóle bym spalił
szczerze mówiąc przerażają mnie wasze komentarze... Mam nadzieje, ze je kiedyś zmienicie.
Mógłbym tutaj napisać, że też chłopcy, o których piszecie mnie wku**iają, wymyślić historyjke, że nieraz takiemu gościowi napier***iłem i pomyślelibyście sobie, że nieźle pojechałem i byście mnie lubili.
Ale tego nie zrobię bo to sprzeczne z moimi poglądami.
Ja nigdy w życiu nie ubliżyłbym komuś, a już na pewno nie uderzyłbym kogoś tylko za to, że wygląda inaczej ode mnie. Wasze komentarze uważam za skrajną nietolerancje, którą powinno się leczyć. Idealnie do was pasuje ten stereotyp kulturysty-tępaka, który bije na ulicy człowieka tylko za to, że nosi glany i słucha ciężkiej muzyki.
Osobiście w du*ie mam jak kto się ubiera, czego słucha, w co wierzy i jakie seriale lubi oglądać.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
popieramIdealnie do was pasuje ten stereotyp kulturysty-tępaka
tak wiekszosc ludzi mysli i chce zaistniec jakos w ten sposóbMógłbym tutaj napisać, że też chłopcy, o których piszecie mnie wku**iają, wymyślić historyjke, że nieraz takiemu gościowi napier***iłem i pomyślelibyście sobie, że nieźle pojechałem i byście mnie lubili.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
wiele ciekawych artów. Polecam.
[you] pozdro:D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak samo ubrany typek uderzyl moja babcie starsza kobiete po 60siatce, wiem ze nie powinno sie karac tak samo ubranyuch typkow za zachowanie ich kolegi, ale poprostu juz mam do nich uraz i tak sie zachowuej w ich przypadku!jaki człowiek uderzył Twoją babcie? ten konkretny, którego Ty wczoraj uderzyłeś? czy po prostu ubrany podobnie do tamtego...? Człowieku, nie można ludzi szufladkować w kategoriach ubierających się podobnie. Bo to nic nie znaczy, kompletnie nic. Każdy człowiek jest indywidualnością i to, że wygląda podobnie do innego to nie znaczy, że charakteryzują go takie same zachowania, a już na pewno nie powinno się go karać za krzywdy wyrządzone przez kogoś innego.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zastanów się trochę zanim uderzysz kogoś.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a ich nienawidze z powodu ze rozćpali połowe moich znajomych
pewnie, twoich kolegów rozćpali metale, skini, punki, anarchiści, pacyfiści, gitowcy i rastafarianie! pozabijac ich wszystkich wpi*duogólnie panczury, metale i reszta tego czegoś.. emo zaliczają sie do panczurów a panczury do brudów
Powiem Ci tyle, że Twoi koledzy mieli słabą psyche, nie radzili sobie z własnym życiem i dlatego sie rozćpali. I wbrew pozorom najwięcej osób uzależnionych od narkotyków jest w grupie osób tych "normalnych", nie utożsamiających się z żadną subkulturą.