Hi-tec CArbo Plua(smakowe carbo!)
Napisano Ponad rok temu
Opłaca się kupic to carbo ? 3kg za 69zł ? i jak je brać, bo rozumiem że to są same wegle, i czym sie to rozni od gainera ? a moze to jest gainer ? >.< nie mam pojecia. prosze o wyjasnienie.
pzdr.
Napisano Ponad rok temu
nie, w sklepie 1kg biogenixa kosztuje 20zl i jest lepszeOpłaca się kupic to carbo ? 3kg za 69zł ?
tak to sa ww czym sie rozni otoz rozni sie tym ze w gainerku masz i bialko i ww a tu masz same ww no i z carbo dostarzasz 95/100g ww a z gainera 70-80/100g rozni sie glownie tym ze wieksza ilosc ww dostarczasz i dostarczaja energii szybko.Przyjmuje sie w celu uzupełnienia brakow w diecie. Dzienna dawka odzywki powinna byc taka aby uzupelnic brak dziennego spozycia np. ww. jezeli brakuje 100 g ww w dziennej diecie to wlasnie taka powinna być ilosc ww z odzywki np. w dwoch porcjach nie przekraczających 50g w jednej porcjijak je brać, bo rozumiem że to są same wegle, i czym sie to rozni od gainera ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
btw. lepiej sie opyla kupic carbo + bialko czy Mass XXL +bialko ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Więc mogę sobie zamówić hmm carbo biogenix + sp 80 [albo ostrowie wpc 80] ? i szamać to według niedoboru w diecie, tak ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to jest tez swoja drogo b.dobre rozwiazanie bo dostarczasz wieksze ilosci bialka i ww jak wiadomo ciezko jest dostarczyc np bialko z diety taka odzywka bardzo pomagacarbo biogenix + sp 80 [albo ostrowie wpc 80] ?
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja sam stosuje pro longatum, carbo bgx'a i mam tez gainer bgx'a monster mass, ale to własnie czasami zamiast posiłku sobie biore. A normalnie tak jak piszesz- sp80+ carbo bgx'a bedzie bardzo dobrym rozwiązaniem, bo mozesz zawsze sobie sterowac ilością ww i białka.Albo np. jak chcesz na noc sobie wziąśc białko, to gainer juz odpada, a wtedy bierzesz sp80, carbo natomiast nie tykasz wogole wieczorem i jest gitwięc lepiej opyla sie kupić carbo + np jakies bialko jak ktos nie ma kasy ?
btw. lepiej sie opyla kupic carbo + bialko czy Mass XXL +bialko ?