jak co i kiedy łykać w cyklu ?
Napisano Ponad rok temu
moze ktoś kompetentny mi napisze o jakich porach dnia i w jakich dawkach mam brać suplementy które zakupiłem na cykl, proszę o wskazanie w dniach treningowych i nietreningowych
Jako podstawe bede brał Nitrobolon II zmieszany z Kre-Alkalin Olimpu (DT: porcja rano na czczo, pocja przed treningiem i porcja po treningu, DNT porcja na czczo i jedna w ciągu dnia) oraz gainerka między posiłkami i witaminki
a teraz to czego dawkowanie i czas łykania proszę aby mi rozpisać:
1. HMB Revolution TREC 440 caps (bede brał az zjem wszystko nawet pomiędzy cyklami)
2. Glucetyl Biogenix 250 caps
3. Białko Ostrowia (mam dużo)
co wy na to
Napisano Ponad rok temu
ka na czczo nitro przed treningiem, lub nitro przed treningiem ka po treninguJako podstawe bede brał Nitrobolon II zmieszany z Kre-Alkalin Olimpu (DT: porcja rano na czczo, pocja przed treningiem i porcja po treningu, DNT porcja na czczo i jedna w ciągu dnia)
jak kazde inne okolo 3g dziennie w podzielonych dawkach po przebudzeniu, przed treningiem, po treningu, przed snemHMB
po treningu zeby na dluzej starczyloGlucetyl
wedlug brakow w diecie, moze byc rano, moze byc z 1h przed treningiem, z 30 min po treninguBiałko
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie bo sie za szybko wchłania, przynajmnie tak twierdzi Joksten Glucetyl nadaje sie na noc jako antykatabolik
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
DT: porcja rano na czczo, pocja przed treningiem i porcja po treningu, DNT porcja na czczo i jedna w ciągu dnia
tak nie moze być ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
my raczej nie radzimy nigdy wiekszych dawek! powiem wiecej zawsze bylem zwolennikiem nie przekraczania 10g kreatyny (mono,cytro,jablko) i 5g (ka,ester) bo wieksze ilosci to marnotrawstwo. wiec jesli bierzesz wiecej niz 1 porcja nitro i 1 porcja ka to sam bierzesz podwojne dawkija mieszam razem Nitro i Ka, tylko ze stosuje dawki z opakowania a nie powójne jak wszędzie razdzicie
to juz nazwalbym poczworne dawkowanieDT: porcja rano na czczo, pocja przed treningiem i porcja po treningu, DNT porcja na czczo i jedna w ciągu dnia
tak nie moze być ?
odnosnie gluty 1g/10kg
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu