SOLID MASS
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a tak wogole co to za firma jest??
bo za 55zl to nawet 3kg carbo nie kupi
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wydaje mi sie, bo patrzyłem i w kilku internetowych sklepach jest ta sama cena 55zł...a zwykłą cena to niewiem cos koło 80 zł
a jesli chodzi o fora to ludzie tez nie są przekonani do tego gainera
najlepsze jest to ze nigdzie nie mogłem znaleźc dokładnego składu...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jesli tak to mozna kupic
Napisano Ponad rok temu
Dietetyczny środek spożywczy SOLID MASS jest nowoczesną odżywką węglowodanowo -białkową typu "whey gainer" należącą do grupy dietetycznych środków spożywczych zaspokajających zapotrzebowanie organizmu przy intensywnym wysiłku fizycznym, a w szczególności sportowców, których celem jest zwiększenie masy i siły mięśni.
Formuła SOLID MASS'a została oparta na bazie wysokiej jakości 80% koncentratu białka serwatki, które jest uważane za najlepsze źródło białka. Charakteryzuje się ono wysoką wartością biologiczną, bardzo dobrą rozpuszczalnością i wchłanialnością oraz najwyższym (w porównaniu do innych frakcji białka) stężeniem aminokwasów - cząsteczek budujących tkankę mięśniową.
SOLID MASS zawiera również w swoim składzie odpowiednio zbilansowany kompleks krótko-, średnio- , i długołańcuchowych węglowodanów. (chyba jak w Zapewniają one stały i równomierny dopływ energii niezbędny podczas przedłużających się w czasie intensywnych ćwiczeń. Preparat został dodatkowo wzbogacony w witaminy, na które wzrasta znacznie zapotrzebowanie u osób obciążonych dużym wysiłkiem fizycznym.
Wszystkie składniki SOLID MASS'a zostały precyzyjnie dobrane uwzględniając szczególne zapotrzebowanie organizmu podczas treningu siłowego, który jest "kluczem" do rozwoju wysokojakościowej muskulatury. SOLID MASS doskonale rozpuszcza się zarówno w wodzie jak i w mleku, a po przygotowaniu ma postać smacznego , lekkostrawnego koktajlu o niskiej zawartości tłuszczu. W celu uzyskania jeszcze lepszych efektów w przyroście siły i masy mięśni preparat SOLID MASS zaleca się łączyć w jednym cyklu z preparatem ATP CREATINE oraz WHEY PROTEIN CONCENTRATE 80% marki Vitamin-Shop.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzieki sgo za ten temat;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
twarog jest sredni
200g dziennie to maksimum ile powinnismy go jesc
ja go teraz wogole nie ruszam