smakowa dextroza
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no dextro juiec jest o smaku pomaranczy na przyklad
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no ale dobra jest, tak jak Koń juz zresztą to napisał, dextro juice, smakuje ja fanta pomarańczowa, tyle że nie gazowana, no i cena przystępna, tymbardziej że jest wzbogacona w tautyne
Cel do konca 2007 ---> OSIAGNIETY - 100kg na klatę ---> 75kg wagi - BRAKUJE 2 KG
Napisano Ponad rok temu
Cel do konca 2007 ---> OSIAGNIETY - 100kg na klatę ---> 75kg wagi - BRAKUJE 2 KG
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
wiem ze to głupie pytanie ale juz sie pogubiłem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w innych porach nie ma sensu
Napisano Ponad rok temu
Najlepsze transportery to oczywiście R-ALA, tauryna i pinitol no i przypomne jeszcze ze kreatyne przyjmujemy na czczo bo jeżeli zjemy coś w momencie, gdy cała kreatyna nie trafiła jeszcze do mięśni, tłuszcz zablokuje wydzielanie insuliny i kreatyna zostanie wyłapana z krwi przez nerki i trafi do kanału! oraz kreatyna jest aminokwasem, więc obecność aminokwasów z pożywienia takze spowalni jej wchłanianie. i to juz cala prawda o kreatynie aa i slowko o magnezie w komorce mięsniowej adynozynotrifosforan posiada magnez ktory jest niezbędny do przenoszenia reszt fosforanowych z ATP na kreatynę i z fosfokreatyny na ATP. Kiedy jest go za mało, wtedy w reakcjach tych zastępują go inne pierwiastki (wapń) ale te znow jony wapniowe lacza sie z fosfokreatyna przez co obniza sie jej poziom dlatego należy zadbać o odpowiedni poziom magneznu na cyklu kreatynowym
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Creatine monohydrate POWER
- Ponad rok temu
-
bialko na noc
- Ponad rok temu
-
OXY-GEN Naturalna Serwatka smakowa
- Ponad rok temu
-
kreta.
- Ponad rok temu
-
z czym łączyć ??
- Ponad rok temu
-
Porównanie antykatabolików
- Ponad rok temu
-
Białka - podstawowe informacje
- Ponad rok temu
-
Cykl za 500zł
- Ponad rok temu
-
Omega3
- Ponad rok temu
-
CLA - chyba wszystkie zgromadzone informacje :)
- Ponad rok temu