Redukcja z Efk
Napisano Ponad rok temu
I teraz pytanie kupił bym 40 tab. efedryny (najlepiej tego Arsana) i albo dokupił bym 50tab clena (choć jakoś rożnie na mnie działa) albo jechał 2tyg na Efedrynie 2 tyg na Clenie , 2tyg na efedrynie 2 tyg. na sucho (ew. kupił bym blister TSE) i 2 tyg. na Efedrynie .. można tak zrobić?
Od razu zaznaczam ze nie chodzi mi oto aby być chudym na wakacje bo ciezko bylo by 10-15 kg (10 by starczyło) stracić w 2 miesiące ale oto ze teraz robi się ciepło i ogólnie mam warunki (wcześniej szkoła , prawo jazdy , + inne prace) żeby solidnie wziąć się za ćwiczenie (aeroby ...)dietę bym stosował taka ze po prostu nie jadł bym słodyczy i ogólnie mniej (ale poczytam jeszcze co i jak w innym dziale)
Wcześniej ćwiczyłem i na 90tab Thermo Fat burner straciłem ok. 5kg (ćwiczyłem w zimie w piwnicy) ale tfb późno się rozkręca i jakoś wolał bym nie stosować już go. (nie spałem do ok.2-4) .
w skrócie:
Wiek 19 lat
waga : 100kg
wzrost : 184cm
cel: ostra redukcja
środki : Efedryna + Clenbuterol ?( ale chętnie posłucham innych co doradzają)
trening : siłownia + aeroby 5 razy w tygodniu rowerek po 40-45 minut? + piłka nożna (amatorsko pod domem na boisku )+ jakieś sparingi na rękawice.
Z góry dziekuje za odpowiedzi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hmm to 100 sally lepsze niz 40 efedryny?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do zdrowia hm na forum tez bylo mowione zeby brac efedryne +clen , niedokonca wiem teraz oco chodzi z tym zdrowiem
dil powiedzial zebym pojechal deca+wino ale on tez mnie widzial tyle co nic i mysli ze chce sie chyba rzezbic a nie redukowac albo chodzi mu oto zebym wziol to co drozsze i tyle choc watpie.
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze jeszcze jakies rady osob ktore stosowaly Efedryne albo Efedryne-Clen ? albo osob ktore mialy duza redukcje i jak ja przeprowadzili
JuniorWB3 oco Ci chodzi dokladnie z tym zdrowiem?
Napisano Ponad rok temu
dil powiedzial zebym pojechal deca+wino
niesłuchaj go..
macior, czytałes chodź troche o skutkach ubocznych??
wymienie ci pare:
nudności nerwowość zawroty głowy senność suchość w ustach zaczerwienienia twarzy ból głowy zgaga zwiększone ciśnienie krwi zwiększone pocenie się bezsenność skurcze mięśni drżenie wymioty bóle w kaltce piersiowej... heh troche tego jest.. ale przewaznie ludzie narzekają tylko na podwyższone ciśnienie krwi wiec nie tak zle
heh nie mysl tylko ze chodzi mi o to ze clen cie zniszczy czy cos w tym stylu ale nie chcesz sie pomeczyc naturalnie aeroby trening i dieta??
Napisano Ponad rok temu
a tak mysle ze aeroby, dieta i cykl i troche tej wagi powinno poleciec.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu