co wziasc na 2 cykl?
Napisano Ponad rok temu
na 1szy cykl wzialem kreatyna w proszku z dekstroza, ale cos slabo na mnie podzialala, efekty mialem ale male. Minal juz miesiac i zastanawiam sie co wziasc na 2 cykl, zastanawiam sie nad kupnem znowu kreatyny tyle, ze mono z olimpu (gdzies za 2tyg zaczalbym brac).
Pozniej chcialbym zrobic redukcje i co byscie polecali, czy wystarczy sam TFB, czy przydaloby sie dorzucic jeszcze cos
moj plan treningowy
pon
klatka 12-13serii
tricpes 9-10
sroda
barki 9-11
kaptury 3-4
piatek
plecy 12-14
bicpes 9-10
nogi robie jezdzac rowerem, moze zaczne niedlugo na silowni, a brzuch to kiedy tylko sie da
dieta oczywiscie jest
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
kup sobie krealkalyn, bardzo dobry na sile i sucha mase,
Napisano Ponad rok temu
kreatyne juz sobie zamowilem, do tego bialko SP80 i za 2tyg jazda:) nie wiem czy czegos sobie nie dokupic jeszcze, jak myslicie?
Napisano Ponad rok temu
zalezy jakąkreatyne juz sobie zamowilem
dokupic to mozesz:
* carbo i pic po treningu dla uzupelnienia energii
* witaminy
* omege3
* cla
* jako transporter r-type'sa Lub carbo/dextro + tauryna (wiem ze o carbo pisalem wyzej, ale stosowany jako transporter w innych ilościach ).
Ale pamietaj ze najwazniejsza jest dobrze zbilansowana dieta
Napisano Ponad rok temu
jak chcesz robic mase nie tyjac ? przeciez jak rosna wymiary to i waga twoja do przodu idzieno teraz mase, ale tak zeby nie przytyc
taki trening ma sie ni jak do treningu kulturystycznego nie powodujesz wyrzutu hormonow anabolicznych itd. ogulnie nie przyczyniach sie jezdzac na rowerze do poprawy swoich osiagow na silowni i budowy gornej czesci cialaczemu niby jezdzac rowerem po lesie itp nie wyrqabiasz sobie nog?? przeciez praxcuja i lydki i uda, wiec w czym problem?
chociaz by ww by po treningu wypic lub podczas tej jazdy na rowerzenie wiem czy czegos sobie nie dokupic jeszcze
Napisano Ponad rok temu
to jest cwiczenie aerobowe
moja propozycja z krealkalynem wciaz aktualna, bedzie najalepszy wg tego co piszesz
Napisano Ponad rok temu
co do ww to nie wystarczy dieta plus eh jakis banan czy dwa po treningu lub cos w tym stylu, trening zazwyczah mam rano a po nim zazwyczaj jem obiad gdzie np taka kasza ma duzo ww
zaraz poczzytam o tym krealkalynie i zobacze czy bedzie warto:)