Cell Pomp
Napisano Ponad rok temu
I do tego mam jeszcze jedno pytanie w ogole nie do tego dzialu Bo nie chce mi sie pisac nowego posta Po czym sa spadki ?? Wiem ze po alkoholu , ale naprzyklad jesli bym wypil 5 kielonow 30% to duze sa spadki a w ogole to pojakiej ilosci alkoholu sa spadki ?? czy tylko gdy sie ma kape ?? prosze o odpowiedz czy spadki sa tylko po alkocholu czytez po czyms innym pozdro for all
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_Łukaszek_*
Napisano Ponad rok temu
spadki sa rowniez po przyjmowaniu antybiotyku
ale ja osobiscie na to nie patrze to troche przesada...
strzez sie zlaman i to wszystko
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co zaś dol tematu, to dwie puchy 650-tki i jest spoko cyklik, siłą fajnie pójdzie, a maska powinna też coś podskoczyć. Jak sam brałem to pare kilo się przybrało, no oczywiście z dietą i massem, pozdros
Napisano Ponad rok temu
zalezy jakich. co innego stosowanie domiejscowo na skore w celu zabicia bakterii. co innego zwalczajace w srodku organizmu jakiejs choroby. to drugie oczywiscie wyniszcza i oslabia. to pierwsze niespadki sa rowniez po przyjmowaniu antybiotyku
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Guest_Łukaszek_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mono + dextrjuice +
Tak jak Łukaszek mówi, przydałby sie jakis transporter do tego mono, czyli dextrojuice bedzie w sam raz.mono+mass xxl. i tyle styknie chyba
A no i mass xxl oczywiscie tez
Napisano Ponad rok temu
mono + dextrjuice +
Tak jak Łukaszek mówi, przydałby sie jakis transporter do tego mono, czyli dextrojuice bedzie w sam raz.mono+mass xxl. i tyle styknie chyba
A no i mass xxl oczywiscie tez
mass xxl posluzy jako transporter
Napisano Ponad rok temu
6 Dla szybszego transportu kreatyna do mięśni potrzebny jest wyrzut insuliny, można go spowodować węglowodanami(carbo- po treningu uzupełnia glikogen mięśniowy), kwas alfa liponowy(ALA), tauryna.
Gainer to węglowodany, czyli teoretycznie pomaga, jednak wg, o wiele lepiej jest zastosowac dextro, poniewaz przez treningiem rozpuszczasz krete w porcji dextro, to samo po treningu i od razu odnawiasz glikogen. 2w1.A z gainerem to jakos troche dziwnie jak dla mnie. Poza tym dextro ma jeszcze Tauryne, wiec ja obstawał bym dextro jako transporter, a mass xxl jako uzpłenienie diety, badz jesli nie ma diety ( jak ja ) to napchanie się węglowodanami
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
owszem oraz bialko. wedlug niektorych zrodel - zaufanych propocja bialka dodana do ww w jednej porcji cos jak w gainerze/bulku dziala o wiele bardziej skuteczniej niz samo carbo/dextroza. mozna przyrownac dodanie bialka do wegli w skutecznosci jak 90g samego dextro a wiec sporo.Gainer to węglowodany
dextro sie za szybko wchlania i do efektywnej odnowy glikogenu nadaje lepiej sie carbo (mieszanka wegli prostych i zlozonych) a wiec cos rowniez jak w gainerze. dlatego kazdy w sumie do masy kupuje gainera niz same carbo lub dextro bo za gainerem przemawia wiecej plusow i go czuc w przyrostacho wiele lepiej jest zastosowac dextro, poniewaz przez treningiem rozpuszczasz krete w porcji dextro, to samo po treningu i od razu odnawiasz glikogen
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
energie na treningu przez cały czas a z gainera na reszte dnia i odnawiasz glikogen w mięsniach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu