I do tego mam jeszcze jedno pytanie w ogole nie do tego dzialu Bo nie chce mi sie pisac nowego posta
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif)

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zalezy jakich. co innego stosowanie domiejscowo na skore w celu zabicia bakterii. co innego zwalczajace w srodku organizmu jakiejs choroby. to drugie oczywiscie wyniszcza i oslabia. to pierwsze niespadki sa rowniez po przyjmowaniu antybiotyku
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mono + dextrjuice +
Tak jak Łukaszek mówi, przydałby sie jakis transporter do tego mono, czyli dextrojuice bedzie w sam raz.mono+mass xxl. i tyle styknie chyba
Napisano Ponad rok temu
mono + dextrjuice +
Tak jak Łukaszek mówi, przydałby sie jakis transporter do tego mono, czyli dextrojuice bedzie w sam raz.mono+mass xxl. i tyle styknie chyba
A no i mass xxl oczywiscie tez
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
owszem oraz bialko. wedlug niektorych zrodel - zaufanych propocja bialka dodana do ww w jednej porcji cos jak w gainerze/bulku dziala o wiele bardziej skuteczniej niz samo carbo/dextroza. mozna przyrownac dodanie bialka do wegli w skutecznosci jak 90g samego dextro a wiec sporo.Gainer to węglowodany
dextro sie za szybko wchlania i do efektywnej odnowy glikogenu nadaje lepiej sie carbo (mieszanka wegli prostych i zlozonych) a wiec cos rowniez jak w gainerze. dlatego kazdy w sumie do masy kupuje gainerao wiele lepiej jest zastosowac dextro, poniewaz przez treningiem rozpuszczasz krete w porcji dextro, to samo po treningu i od razu odnawiasz glikogen
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
napompować |
Trening dla początkujących |
|
![]()
|
||
Robienie pompek. |
Trening dla początkujących |
|
![]()