Jak wam się to podoba?
Napisano Ponad rok temu

dolozcie do tego stale trzymana diete i mozeie wywnioskowac ze to tani sport nie jest
 dolozcie do tego stale trzymana diete i mozeie wywnioskowac ze to tani sport nie jestJoks miales cos probowac z antkiem ? brales/bierzesz go czy zrezygnowales ?
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Joks moze jak kiedys bede przejazdem to sie zgłosze o hurtowe suple

Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
 nie długo pokaze swoją
  nie długo pokaze swoją

To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
 . Joks ty koksujesz?
 . Joks ty koksujesz?

Ain't no sunshine when it's on
Only darkness every day
Ain't no sunshine when it's on
Napisano Ponad rok temu
haha swojego czasu lekko siedzialem na forum w dopinguJoks ty koksujesz?
 i niemam sie czym wstydzic ze koksuje bo laikiem w tym sporcie nie jestem do swoich barier dojechalem na czysto i juz nic nie szlo nawet niewiem na jakich mocnych stakach kreatynowych a wiec czas na mocniejsze cykle
 i niemam sie czym wstydzic ze koksuje bo laikiem w tym sporcie nie jestem do swoich barier dojechalem na czysto i juz nic nie szlo nawet niewiem na jakich mocnych stakach kreatynowych a wiec czas na mocniejsze cykle  . a wiem ze jeszcze dlugo bede cwiczyl wiec sezonowcem nie jestem ktory cos bierze i przestaje cwiczyc. pozatym wiedze tez mam odpowiednia ze krzywdy sobie nie zrobilem jeszcze
. a wiem ze jeszcze dlugo bede cwiczyl wiec sezonowcem nie jestem ktory cos bierze i przestaje cwiczyc. pozatym wiedze tez mam odpowiednia ze krzywdy sobie nie zrobilem jeszcze  i nie zrobie. a nikt mi nie wkreci ze po kreatynie czy innych suplach dojechalbym do obecnych swoich osiagow. wiec trzeba spojrzec prawdzie w oczy jak sie kocha ten sport i chce sie w nim odnosic dalsze sukcesy to wczesniej czy pozniej trzeba cos zapodac
 i nie zrobie. a nikt mi nie wkreci ze po kreatynie czy innych suplach dojechalbym do obecnych swoich osiagow. wiec trzeba spojrzec prawdzie w oczy jak sie kocha ten sport i chce sie w nim odnosic dalsze sukcesy to wczesniej czy pozniej trzeba cos zapodac   i taka jest prawda
 i taka jest prawdazamiast antka jade na enanie z galeniki i dawnych zapasach metki, niestety nie mialem juz kasy zeby dece dokupicJoks miales cos probowac z antkiem ? brales/bierzesz go czy zrezygnowales ?
 bo same suple do cyklu kosztowaly wiecej niz cykl
 bo same suple do cyklu kosztowaly wiecej niz cykl  

...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
]=+-:::...