4 tyg cykl
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tren nie jest dla laików.
Napisano Ponad rok temu
wybierz propa lub metabol na krotki cykl jak chcecsz ladny miesien i mało skurtków ubocznych to prop z nppale cykl 6 tygodniowy 4tygodnie to za krotki okres by cos zbudoawać jest metoda krotkich cykli ale to raczej dodoświadczonych osób.
6 tyg to też krotki cykl.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a nolve w razie czego jak by wystapiło gino...
moze zamiast omy sustanon
wole ome susta to praktycznie to samo a cenia sie za nią
Napisano Ponad rok temu
omandren dobrze wychodzi cenowo no czy susta taka droga zalezy jaka firma i jakiegomasz dila, bo różnice cenowe są duże ja mam 3dili mam tanio ale towaru najmniej biore za 500zł.
do autora tematu bo nie bede spamował mozesz wziąść sam omandren przelicz sobie ile to ci wyjdzie masz tanio i dobrze.
1-10 omandren e5d 250mg
21 dni zaczynasz odblok clomidem 24 tabsy pierwszy dzień 200 potem do konca po 50mg, z odblokiem zaczynasz monochydrat kreatyny z fazą nasycania mozesz dodać glutaminę i TT lub
inne antykataboliki np bcaalub hmb.
możesz brać nolve 5-10 mg na całym cyklu by zapobiec gino..
Na cyklu dieta uzupełnij odżywkami białko , gainer mogą być aminokwasy , glutamina,
na ciisnienie magnez tabletki czosnkowe,omega 3 wzkazany jest też akard multiwitamina, dodatkowo witaminy c 500-100mg i b copleks po każdym posiłku,oraz cynk na cyklu ipo cyklu jako antysyfetr działanie na retencje wody kwestionowane.
Guest_KoT_*
Napisano Ponad rok temu
wole sustanon zdecydowanie
Napisano Ponad rok temu
OMANDREN jw dobrze wychodzi cenowo..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie sa takie same. temat kiedys przerobiony przezemnie doglebnie. niektorzy twierdza ze Dekanian to Kaprynian tylko inna nazwa. ale jak dwa rozne zwiazki chemiczne moga miec inna nazwe ? tak naprawde wchodzą tu synonimy chemiczne w role i kaprynian to heksanian ale nigdy w zyciu dekanianniczym, wszystkie 4 estry te same
mail od obslugi jelfy:
Witam Pana serdecznie!!!!
Odpowiadając na Pana pytanie - zgodnie z moją wiedzą - jestem farmaceutą i chemikiem - dekanian i kapronian - są to rózne estry testosteronu.
Mają one zupełnie inną budowę chemiczną.
Nazwa dekanian funkcjonuje jako ester nie tylko testosteronu ale i innych steroidów np. nandrolonu.
Poza tym może być estrem leków o zupełnie innych wskazaniu np flufenazyny stosowanej w psychiatrii.
Nie sądzę więc by była to nazwa licencyjna.
Dla ciekawości prosze jeszcze odnotować iż może się Pan spotkać z inną nazwą dla kapronianu tj. heksanian i wtedy faktycznie są to nazwy synonimowe bo jest to ten sam związek chemiczny.
Pozdrawiam serdecznie
AGNIESZKA R*********
Specjalista ds. Bezpieczeństwa Farmakoterapii
DZIAŁ MEDYCZNY
PF Jelfa S.A.
Wincentego Pola 21
58-500 Jelenia Góra
tel. + 48 (75) 6433781
kom. + 48 691 505281
fax + 48 (75) 6433379
[http]
oraz synonimy
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
rowniez tak twierdze, swojego czasu omki same wyjebki byly i towar w ogule nie dzialalwiele osób twierdzi że Susta jest lepsza i to osoby po kilkanastu cyklach
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Guest_KoT_*
Napisano Ponad rok temu
prosze usun swoj post
Napisano Ponad rok temu
temat kiedys przerobiony przezemnie doglebnie
wiec z tego wynika, ze to odpowiedź na list Joksa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
gdzie zaznaczylem cytuje:
"poszukam w wolnym czasie info na internecie to moze sie cos wyjasni"
i przegladalem kiedys wiele stron na ten temat i znalazlem takie informacje ktore tu wkleilem wraz ze zdjeciem a nigdzie nie pisalem ze jestem ich autorem!!!ani nie pisalem ze ja pisalem do jelfy wiec KoT, czytaj uwaznie i mnie nie denerwuj lolku a autora bym z checia podal jakbym go znal ale temat ten zglebialem jak pisalem doglebnie w czerwcu 2006 wiec dziwne zebym pamietal autora jak tylko przez chwilke bylem na tej stronie by skopiowac to co najwazniejsze. takze sie nie faflun do mnie jak nie jestes w temacie bo juz kiedys zaznaczalem ze to nie moje info i nie mam w zwyczaju podpisywac sie pod kogos a zrobic to mi mozesz co najwyżej dobrze
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Joks nie kopijuj artykolow prosze cie skoro nie jestes ich autorem , moge ci zrobic zaraz jazde za przywlaszczanie artykolow i wypowiedzi doslownie .
to wiesz jakie jest źródło tego listu? kto go napisał?