Gainerowo
Napisano Ponad rok temu
* Nie mam czasu chodzic na siłkę ale czy same stosowanie gainera doda mi trochę masy? (w sumie nawet chciałbym żeby dodało trochę dużo)
* Czy jak zauważe że po tych 9,6kg gainera pozytywne skutki to czy mogę zjeśc kolejne 9,6kg proszku?
* Co najlepiej jeśc do gainera? (Nie chodzi mi o dietę ale słyszałem że z rodzynkami i płatkami zdobywa się większą masę)
PS. Jestem 10000 użytkownikiem =]
Napisano Ponad rok temu
 Da efekty nawe bez cwiczeń, nawet do 8kg!
 Da efekty nawe bez cwiczeń, nawet do 8kg!

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ups, sorka - rozpędziłem siędo 8 kg bez ćwiczeń ale chyba Fatu ??!!!!!
 od 4-8kg z cwiczeniami a bez to w sumie nie wiem...
 od 4-8kg z cwiczeniami a bez to w sumie nie wiem...

Napisano Ponad rok temu

...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
 ale jesli stac cie na gainera to i rowniez powinno cie stac na zapisanie sie na silownie wtedy beda najlepsze efekty
 ale jesli stac cie na gainera to i rowniez powinno cie stac na zapisanie sie na silownie wtedy beda najlepsze efekty

...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
]=+-:::...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 CP i biegunka CP i biegunka- Ponad rok temu 
- 
			 Żółtodziub na pomoc! Żółtodziub na pomoc!- Ponad rok temu 
- 
			 Porada dla księdza Porada dla księdza- Ponad rok temu 
- 
			 czy zwiekszyc dawki ? czy zwiekszyc dawki ?- Ponad rok temu 
- 
			 help:))) pliz co radzicie???? help:))) pliz co radzicie????- Ponad rok temu 
- 
			 Pytanie dotyczące STACKA KREATYNOWEGO Pytanie dotyczące STACKA KREATYNOWEGO- Ponad rok temu 
- 
			 Dobry i skuteczny Gainer - jaki ? Dobry i skuteczny Gainer - jaki ?- Ponad rok temu 
- 
			 Ostrovia Ostrovia- Ponad rok temu 
- 
			 pomozcie;-) pomozcie;-)- Ponad rok temu 
- 
			 HI TEC PROTEIN 80% 2,5 kg (100 porcji!) BV=105 HI TEC PROTEIN 80% 2,5 kg (100 porcji!) BV=105- Ponad rok temu