co polecicie na 4 cykl??
Napisano Ponad rok temu
myślałem ze dobrym rozwiazaniem byłoby kupic xpand lub horsepower ewentualnie nitro2 do tego 2,5kg białka 80% z hiteca , carbo, anabol amino bcaa z hiteca( sprzedawca bardzo zachwala mówi że bardzo dobre efekty tylko trzeba sie pilnować by nie przedawkować
na same suple może wydac 400zł ( cykl około 3-4 tyg)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Sprubujemy tego co napisał Joks zobaczymy jak bedzie znacie moze jakis sklepik internetowy co daje niezłe rabaty jak kupuje sie wieksze ilosci ??? mniej wiecej co miecha kupujemy razem z kumplami za 1000zł zawsze zaopatrywałem sie w $fitnes ale teraz cos drogo to wychodzi u nich i bede musiał zmienić dostawce. Dodatkowo dokupie jeszcze glucosamine na stawy i jakies witaminy, cos na przegryche jakies batony proteinowe bo niezwasze jest czas coś konkretnego zjeść a taki batonik zawsze lepszy niz nic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i dla ciebie maly cytat
Naukowcy z uniwersytetu w Massachusetts podczas swojej próby po 5 dniach suplementacji kreatyną, zrobili 30 dni przerwy, a następnie powtórzyli cykl suplementacji. Ich zdaniem atleci powinni mieć na uwadze, że okres 30 dni przerwy między cyklami może być niewystarczający by całkowity poziom kreatyny w mięśniach wrócił do tego jaki był przed rozpoczęciem suplementacji. Dokładniej może być wydłużony do ponad 4-6 tygodni (czyli musimy odczekać 30 dni + 4-6tyg)
jesli po 5 dniach brania kreatyny 30 dni przerwy to za malo to ciekawe jakby to wygladalo wedlug twojej teorii gdzie jedziemy stale na kreatynie na chłopski rozum kazdym wie ze stosowaniu długoterminowo mowimy to o dawce 3-5g dziennie gdzie pozniej schodzimy do 2-3g tym bardziej trzeba zrobic przerwe bo 10-12 tyg to sporo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a Ty odpisalesodnosnie stosowania kreatyny powinno po cyklu robic sie przerwe chociaz te 6 tyg by wysycic organizm
i zrozumialem to tak jakbys proponowal ciagle jechac na kreatynie bez wysycenia wiec odpisalem ze przerwe zrobic i tak trzeba mimo dlugoterminowego stosowania ale teraz widze ze chyba rozchodzilo Ci sie o to co dopisalem pozniej...ze dlugoterminowo to wpierw kilka dni 3-5g a pozniej 2-3g i tak mozemy ciagnac nawet 3 miesiace. wiec juz wszystko jasneZawsze mozna stale stosowac kretyne w ilosci 0,03g na kg ciala.