Kreatyna+Dextroza
Napisano Ponad rok temu
Tyle ze u siebie w sklepie, i teraz mam pytanie jak najepiej owy srodek przyjmowac, czy stosowac faze nasycenia? Wczesniej przyjmowalem kreatyne przez jakies 3 tygodnie lecz byl to nie wypal poniewaz dawkowanie nie bylo przemyslane i teraz chce zapytac o porady odnosnie prawidlowego cyklu dla mnie. Od tamtego cyklu minelo 4 tygodnie. Tej dextrozy chyba nie starczy na caly cykl wiec domyslam sie ze bede musial dokupic po parenastu dniach. Profil mam wypelniony. Dodam ze mam jeszcze jakis 1kg mass xxl i jade z treningiem na mase. Z gory dzieki za odpowiedzi.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) okej podsumowując jak masz dietkę + najlepiej trochę więcej massa xxl bo 1kg to na krótko starczy(dokup sobie z 4kg jeszcze za 128zł czy jakoś tak) + trening 3 razy w tyg co najmniej to skoczysz kilka kg w górę
 okej podsumowując jak masz dietkę + najlepiej trochę więcej massa xxl bo 1kg to na krótko starczy(dokup sobie z 4kg jeszcze za 128zł czy jakoś tak) + trening 3 razy w tyg co najmniej to skoczysz kilka kg w górę  pozdros
 pozdros

Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
 no ale o tym on wie najlepiej
 no ale o tym on wie najlepiej   
 treningowy:
5g mono po przebudzeniu
5g mono po treningu
nietreningowy
5g mono po przebudzeniu
do kazdej dawki porannej jedziesz 40g dextro jak sie skonczy zakup carbo biogenixa i dawkuj 50g rano, a po treningu jedziesz z gainerem 100g tylko gainera mieszja wtedy z woda
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
po pierwsze 4 tygodnie to za mala przerwa na kolejny cykl kreatynowy musisz odczekac jeszcze 1 miesiac a dobrze byloby chociaz 6-8 tygodni.
Trzeba zaznaczyc ze tamten cykl (nawet nie nazwalbym to cyklem) trwal jedyne 3 tygodnie i do tego nie byl dobrze przeprowadzony, naprawde myslisz ze 4 tyg to za malo? Od tamtego czasu jechalem na mass xxl i na ferie chce zaczac pozadny cykl kreatynowy(czyli za tydzien).
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
co to nie bylby za cykl to przez 3 tygodnie dostarczales krete do organizmu i przerwa dlatego obowiazkowa
Napisano Ponad rok temu
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) chociaż co do przerwy to myślę, że można darować sobie przerwę...jak sam powiedział brał ją bez odpowiedniego dawkowania pewnie biorąc mniej i nie trzymając się stałych pór etc...więc myślę, że może po tej miesięcznej brać od razu...jak można się domyślić tak czy siak byłby to jego 1 poważny cykl więc efekty pewnie były by dobre...pozdrawiam
  chociaż co do przerwy to myślę, że można darować sobie przerwę...jak sam powiedział brał ją bez odpowiedniego dawkowania pewnie biorąc mniej i nie trzymając się stałych pór etc...więc myślę, że może po tej miesięcznej brać od razu...jak można się domyślić tak czy siak byłby to jego 1 poważny cykl więc efekty pewnie były by dobre...pozdrawiam

Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Czy dobrze zrobie? Czy dobrze zrobie?- Ponad rok temu 
- 
			 Co w przerwie miedzy cyklami? Co na drugi cykl ;| Co w przerwie miedzy cyklami? Co na drugi cykl ;|- Ponad rok temu 
- 
			 Potrzeboje rady badziej doświadczonych kolegów Potrzeboje rady badziej doświadczonych kolegów- Ponad rok temu 
- 
			 OCB ? OCB ?- Ponad rok temu 
- 
			 Mam pytanie ??? Mam pytanie ???- Ponad rok temu 
- 
			 Tran Tran- Ponad rok temu 
- 
			 Mega wy....cykl Mega wy....cykl- Ponad rok temu 
- 
			 nitrobolon + tcm nitrobolon + tcm- Ponad rok temu 
- 
			 MALTODEKSTRYNA MALTODEKSTRYNA- Ponad rok temu 
- 
			 CO LEPSZE?? Białko WPC-80 - 1,8kg czy GAINER 737 - 3kg?? CO LEPSZE?? Białko WPC-80 - 1,8kg czy GAINER 737 - 3kg??- Ponad rok temu