Kreatyna+Dextroza
Napisano Ponad rok temu
Tyle ze u siebie w sklepie, i teraz mam pytanie jak najepiej owy srodek przyjmowac, czy stosowac faze nasycenia? Wczesniej przyjmowalem kreatyne przez jakies 3 tygodnie lecz byl to nie wypal poniewaz dawkowanie nie bylo przemyslane i teraz chce zapytac o porady odnosnie prawidlowego cyklu dla mnie. Od tamtego cyklu minelo 4 tygodnie. Tej dextrozy chyba nie starczy na caly cykl wiec domyslam sie ze bede musial dokupic po parenastu dniach. Profil mam wypelniony. Dodam ze mam jeszcze jakis 1kg mass xxl i jade z treningiem na mase. Z gory dzieki za odpowiedzi.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
treningowy:
5g mono po przebudzeniu
5g mono po treningu
nietreningowy
5g mono po przebudzeniu
do kazdej dawki porannej jedziesz 40g dextro jak sie skonczy zakup carbo biogenixa i dawkuj 50g rano, a po treningu jedziesz z gainerem 100g tylko gainera mieszja wtedy z woda
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
po pierwsze 4 tygodnie to za mala przerwa na kolejny cykl kreatynowy musisz odczekac jeszcze 1 miesiac a dobrze byloby chociaz 6-8 tygodni.
Trzeba zaznaczyc ze tamten cykl (nawet nie nazwalbym to cyklem) trwal jedyne 3 tygodnie i do tego nie byl dobrze przeprowadzony, naprawde myslisz ze 4 tyg to za malo? Od tamtego czasu jechalem na mass xxl i na ferie chce zaczac pozadny cykl kreatynowy(czyli za tydzien).
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
co to nie bylby za cykl to przez 3 tygodnie dostarczales krete do organizmu i przerwa dlatego obowiazkowa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy dobrze zrobie?
- Ponad rok temu
-
Co w przerwie miedzy cyklami? Co na drugi cykl ;|
- Ponad rok temu
-
Potrzeboje rady badziej doświadczonych kolegów
- Ponad rok temu
-
OCB ?
- Ponad rok temu
-
Mam pytanie ???
- Ponad rok temu
-
Tran
- Ponad rok temu
-
Mega wy....cykl
- Ponad rok temu
-
nitrobolon + tcm
- Ponad rok temu
-
MALTODEKSTRYNA
- Ponad rok temu
-
CO LEPSZE?? Białko WPC-80 - 1,8kg czy GAINER 737 - 3kg??
- Ponad rok temu