agovirin
Napisano Ponad rok temu
z góry dzieki na info
Napisano Ponad rok temu
tu masz troche na jego temat
Napisano Ponad rok temu
znam jednego tylko typka co stosowal age, zapytam go jutro na silce jak to bral, wiem ze spuchl jak balon, i jak robil iniekcje w udo w dzien treningu nog to nie mogl go skonczyc bo go napierdlaUo kuresko, w dupe zrobil pare ale tez za mocno go juz bolala
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
INEED$ bym był wdzięczny jak byś sie cos od niego dowiedział zwłaszcza czy az tak kuresko bolą strzały czy az tak mocno nie
Joks, ja to wszystko wiem szukałem już info na temat agi a kóc mam zamiar dwa razy dziennie rano i wieczorem ampe podzielic na pól czyli dziennie bedzie wychodzic 50mg
chodzi głownie o to jak myślicie opłaca się?? i czy ktos juz to stosował bo wiadomo w necie duzo pisza i nie raz same głupoty wiec wole info wypraktykowane
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
tylko ten minus ze to duze igly
i k***** boli pewnie nie no jkos dam rade chyba
Napisano Ponad rok temu
aga kosztuje srednio 35-40pln za 5amp po 2ml jedna ampa 2ml=50mg
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
typek bil to codziennie 2x po calej amulce, gadal ze to razem 100mg
co do bolu to teraz po fakcie mowil ze bolalo ale dalo sie zyc ale ja pamietam jak darl pizde jak zrobil sobie strzal w udo i robil przysiady to az zrzucil sztange z barkow
i mowil zeby mieszac miejsca iniekcji bo nie dasz rady ciagle w jedno miejsce
ogolnie jak pisalem spochl jak balon a o samej age mowi ze wreszcie cos co go ruszylo, a troche staffu wbil
a i laczyl z deca meta na kick i propem na koniec
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
mam za soba 2 cykloniki 1:10tescia prolki 2:10 omki po tych cyklkach zaczolem pic i wszystko spadlo wiec w biceps jak bym chcial sie wkuc to raczej nie mma jak;/
Napisano Ponad rok temu
wez sie za siebie trening, diete, suple, pozniej dopiero saa
a w biceps nie ma co sie kuc bo zbyt duzo zyl za bardzo boli i za duze ryzyko ogolnie
wogole to obojetnie gdzie bedziesz bil to i tak rozejdzie sie po calym organizmie
miejscowo sie wali synthol lub kynoselen ale to juz total hardcore
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
typek bil to codziennie 2x po calej amulce
hmm no ja chce walic jedna ampe dwa razy dziennie rano i wieczorem 2x50mg to juz spora dawka za duzo wody najdzie a ile władował w siebie tej agi wiesz??
le bym musial tego zakupic zeby jakos dobrze to poslzo 15 czy kolo 20 ampul??
20 amp styknie ci na 20 dni:) dokupisz jeszcze 10 i masz komplet cyklonik na 30 dni
wiec koszt samej agi licxzac srednia za paczke 35pln wychodzi 210pln wiec nie tak duzo do tego wit itp itd:) no chyba ze bys walil tak jak ineeds napisal ze jego ziomek dwie ampy dziennie o musisz miec 60amp ale moim zdaniem to juz za duzo
Napisano Ponad rok temu
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
12 paczek wychodzi z tego to juz chyba przesada ja sprubuje 50mg dziennie byc moze to ma sens bo nie chce za duzo wody nazbierac:/
Napisano Ponad rok temu
a co do tego typka to on juz tyle wbil ze nie ma roznicy ile i jakie siano za to, wazne zeby rosnac, kiedys nawet startowal na debiutach kulturystycznych w 2003 roku
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Deca+prolo cynk na cyklu
- Ponad rok temu
-
Koniec cyklu i co teraz ??
- Ponad rok temu
-