1-wszy cykl
Guest_Bzyk88_*
Napisano Ponad rok temu
firmy Trec Nutrition
bedzie odpowiednia na pierwszy cykl??
Powiem tylko, że mam 19lat, ćwicze od września i nigdy wcześniej nie brałem żadnych suplementów
Napisano Ponad rok temu
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) 

Guest_Bzyk88_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
 . Mógł ćwiczyć z hantelkami 4kg... Poza tym sam napisał na 1 cykl więc chyba nie ma sensu polecać mu brania kreatyny...
. Mógł ćwiczyć z hantelkami 4kg... Poza tym sam napisał na 1 cykl więc chyba nie ma sensu polecać mu brania kreatyny...

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
 Chcialem zarzucic ta kreatynke z tauruną TRECA 400 g i mass xxl ale nie wiem czy 1 cykl kreatyny lepiej z faza nasycenia czy bez?? wiec jak mozecie podpowiedzcie mi troche (bo czytalem niby ze lepiej bez nasycenia ale babka w sklepie powiedziala ze najlepiej 1 cykl z nasyceniem) Pozdrówki!!
 Chcialem zarzucic ta kreatynke z tauruną TRECA 400 g i mass xxl ale nie wiem czy 1 cykl kreatyny lepiej z faza nasycenia czy bez?? wiec jak mozecie podpowiedzcie mi troche (bo czytalem niby ze lepiej bez nasycenia ale babka w sklepie powiedziala ze najlepiej 1 cykl z nasyceniem) Pozdrówki!! ![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) 

Napisano Ponad rok temu
Guest_Bzyk88_*
Napisano Ponad rok temu
Mam 173cm, waże 62kg, biceps 33-34, klatka 100, no i wyciskam te 70kg.
Co radzicie?Miałem zamiar zakupić tą kreatyna co wyżej no ale co Wy proponujecie??
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
nie zapominaj o diecie
nolabek, dla CIebie taka sama rada z tym ze gaiebnra pozes pociaganac miesac dluzej i krete od kwietnia
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Guest_Bzyk88_*
Napisano Ponad rok temu
Bo kreatyna odradzacie

Guest_Bzyk88_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i białko a efekty będą a kreatyna od razu cię kopnie i stracisz możliwośc wykorzystania swoich genetycznych rezerw lepiej sie troche pomeczyc bez kreatyny.
Napisano Ponad rok temu
Ćwicze na poważnie od września na siłowni(treining na na siłe)
Trening na sile powininen trwac 4-6 tygodni
 a pozniej regeneracja, wiec moze sobie zrob teraz regeneracje z tydzien albo dwa i dopiero pozniej tego gainera i jadymy
 a pozniej regeneracja, wiec moze sobie zrob teraz regeneracje z tydzien albo dwa i dopiero pozniej tego gainera i jadymy  

Guest_Bzyk88_*
Napisano Ponad rok temu
 , no i zdecydowałem się na Gainera mass xxl trecka 3kg, jak waże 62kg przy wzroście 173cm, ile mi gdzieś kilo przyjdzie po tym Gainerze??I jaka dietka do tego??
 , no i zdecydowałem się na Gainera mass xxl trecka 3kg, jak waże 62kg przy wzroście 173cm, ile mi gdzieś kilo przyjdzie po tym Gainerze??I jaka dietka do tego??pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
tego ci nikt nie powie ile przyjdzie bo kazdy jest innyile mi gdzieś kilo przyjdzie po tym Gainerze??I jaka dietka do tego??
 a dietka z dzialu odzywianie podwieszona...a nie lepiej zamiast massa kupic w tanszej cenie gain bolica ?czy gainera 1. z tego co pamietam 3kg massa = 84zł, 4kg gainc bolica - 74 zł i wysylka gratis
 a dietka z dzialu odzywianie podwieszona...a nie lepiej zamiast massa kupic w tanszej cenie gain bolica ?czy gainera 1. z tego co pamietam 3kg massa = 84zł, 4kg gainc bolica - 74 zł i wysylka gratis  

...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu