4:DSC05862.JPG] DSC05767.JPG 14,21 KB 22 Ilość pobrań DSC05892.JPG 14,44 KB 26 Ilość pobrań[attac
hment=2377:DSC05872.JPG] DSC05778.JPG 13 KB 22 Ilość pobrań
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Łapki zaje... plecki tez fajne,ale klatka odstaje od łapek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzieki kometarze motywujace. bede przykladal sie do klatki a rzezbe zostawie na przyszly sezon letni narazie masa taka jest moja wizja. trudno jest sie samemu oceniac dlatego wszystkie opinie bede analizowal
Napisano Ponad rok temu
OK napewno wrzuce jeszcze jakies foty jak zobacze zmiany w sylwetce. licze panowie ze tez bedziecie pokazywac postepy, hetnie sluze pomoca. najwarzniejsze cwiczyc i nie przestawac! wyrazane przez was opinie sa bardzo pomocne.jak dla mnie Ziomuś ...łapa nie ma zastrzeżeń i jest the best .. pasowało by troszkę poprawić klatkę... poza tym to teraz polecam rzeźbę (szczególnie brzuch bo jest ładny tylko 3ba to pokazać )
z resztą sam oceń .. musisz mieć w głowie swój własny obraz jak chcesz wyglądać i do tego dążyć.. nie pozwalaj innym decydować za Ciebie
pozdro i wielkich przyrostów!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
oczywiscie ze cwicze barki. ta mase ktora mam udalo mi sie zbudowac przez dwa lata kolejne dwa to utrzymywanie formy z braku czasu. i niestety z tego powodu mam terz braki ktore zauwazyles. szczegulnosci barki pomniejszyly sie w bicu spadlo prawie dwa centy i ta nieszcesna rzezba . w moim planie jedna partia miesni wychodzi mi co poltora tygodnia.klata jest w porzadku tylko za bardzo zatluszczona jaki masz plan? cwiczysz takie miesnie jak plecy barki i brzuch? o nogach nie wspomne?? czy tylko klate i bic?
a na plecy to tylko pewnie cwiczysz najszerszy grzbietu?
PS. mozesz mowic o szczesciu ze wypowiedzialem sie w tym temacie poniewaz zadko kiedy tu zagladam
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
2 m-ce silowni - waga stoi w miejscu |
Trening dla początkujących |
|
|
||
Noże w Bostonie |
MAGIA STALI |
|
|