4:DSC05862.JPG] DSC05767.JPG 14,21 KB 22 Ilość pobrań DSC05892.JPG 14,44 KB 26 Ilość pobrań[attac
hment=2377:DSC05872.JPG] DSC05778.JPG 13 KB 22 Ilość pobrań
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
miko39, dnia 22.10.2008 - 21:14 , napisał:
Łapki zaje... plecki tez fajne,ale klatka odstaje od łapek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
janu, dnia 23.10.2008 - 09:00 , napisał:
dzieki kometarze motywujace. bede przykladal sie do klatki a rzezbe zostawie na przyszly sezon letni narazie masa taka jest moja wizja. trudno jest sie samemu oceniac dlatego wszystkie opinie bede analizowal
Napisano Ponad rok temu
GrZeGoRz9876, dnia 23.10.2008 - 07:24 , napisał:
OK napewno wrzuce jeszcze jakies foty jak zobacze zmiany w sylwetce. licze panowie ze tez bedziecie pokazywac postepy, hetnie sluze pomoca. najwarzniejsze cwiczyc i nie przestawac! wyrazane przez was opinie sa bardzo pomocne.jak dla mnie Ziomuś ...łapa nie ma zastrzeżeń i jest the best .. pasowało by troszkę poprawić klatkę... poza tym to teraz polecam rzeźbę (szczególnie brzuch bo jest ładny tylko 3ba to pokazać )
z resztą sam oceń .. musisz mieć w głowie swój własny obraz jak chcesz wyglądać i do tego dążyć.. nie pozwalaj innym decydować za Ciebie
pozdro i wielkich przyrostów!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
laska05b, dnia 24.10.2008 - 19:36 , napisał:
oczywiscie ze cwicze barki. ta mase ktora mam udalo mi sie zbudowac przez dwa lata kolejne dwa to utrzymywanie formy z braku czasu. i niestety z tego powodu mam terz braki ktore zauwazyles. szczegulnosci barki pomniejszyly sie w bicu spadlo prawie dwa centy i ta nieszcesna rzezba . w moim planie jedna partia miesni wychodzi mi co poltora tygodnia.klata jest w porzadku tylko za bardzo zatluszczona jaki masz plan? cwiczysz takie miesnie jak plecy barki i brzuch? o nogach nie wspomne?? czy tylko klate i bic?
a na plecy to tylko pewnie cwiczysz najszerszy grzbietu?
PS. mozesz mowic o szczesciu ze wypowiedzialem sie w tym temacie poniewaz zadko kiedy tu zagladam
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Antonio McKay: "Uważam się za Muhammed Ali w MMA" |
Sztuki walki |
|
|
||
Konferencja z Mistrzem K-1 (fotki) |
MIXED-MA |
|
|