Meta a choroba?Prosze o pomoc!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
siema , mi sie wydaje ze mozesz brac , cukrzyca nci do tego nie ma , ale nei jestem w 100% pewien , jak i nikt chyab na forumWitam.Chialbym sie dowiedziec czy osoba chora na cukrzyce typu 1 moze brac mete(100 tab) jesli nie to jakie moga byc skutki uboczne jesj stosowanie w tym przzypadku. Z gory dzieki za odpowiedzi
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) ] musisz sie apytac specjalisty ale tak ja kwczesniej moiwlem wydaje m isie ze nic ci sie nei stanie
] musisz sie apytac specjalisty ale tak ja kwczesniej moiwlem wydaje m isie ze nic ci sie nei stanie  pozdro
 pozdro

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
ale tak jak mowie nei jestem pweny na 100 ale ja bym brałAha,chcialem wziasc razem z gainerem z hiteca(whey mass gain) zeby nabrac troche masy

Napisano Ponad rok temu
 Wedlug ciebie jaka jest lepsza meta bulgarska czy polska?ktora powoduje mniejsze skutki uboczne
 Wedlug ciebie jaka jest lepsza meta bulgarska czy polska?ktora powoduje mniejsze skutki uboczne

Napisano Ponad rok temu
Zdecydowanie polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kazdy ci to powie !! bulgarska to gównno ;d duzo jest wyjebek a jak trafisz na dobra to bedziesz mial zle samopoczucie a nawet mozesz zwracac to co zjadles ;/ (ja tak mialem) powiedzialme nigdy w zyciu mety bulgarskiej;dJeszcze zastanowie sie (poczytam) czy brac zebym nie wynikly jakies powazniejsze kaplikacje
Napisano Ponad rok temu
I nie sugeruj się takimi tekstami
ale tak jak mowie nei jestem pweny na 100 ale ja bym brał
On mówi o sobie a to jest Twoje zdrowie i ciało decyzje podejmij sam i poczytaj.
Pyzatym jeszcze nie dawno na forum żeby uzyskać jakąś informacje o sterydach trzeba było podać starz. Wiec może powiedz ile
Ćwiczysz (regularnie)
Twoje wymiary fizyczne
Ile na przykład wyciskasz
Czemu chcesz wziaść? i akurat metkę to kiepskie na pierwszy cykl z mojej wiedzy.
A co do Cukrzycy - u mnie niektórzy nawet po jednym cyklu maja niewielki wzrost ciśnienia.
Nie jest to jakieś mordercze, ale oni zaczynali w pełni zdrowi. A bierzesz jakieś leki na Cukrzyce? Jak tak to jakie?
 Planuje okraść sklep rybny.
 Planuje okraść sklep rybny.
Napisano Ponad rok temu
no dobrze mowisz, ja tak mowie o sobie i to jest moje zdanie !! Ja bym wzia l ityle ale twoje zdanei czy tywezmeisz czy nie ! jak ktos sie uprze to jzu mu nie mozna tego wybic z glowy i lepiej dobrze doradzic niz zeby jakies glupstwo zrobil ;dChUdY86, nikt Ci nie zagwarantuje, że będzie dobrze zawsze jest ryzyko.
I nie sugeruj się takimi tekstamiale tak jak mowie nei jestem pweny na 100 ale ja bym brał
On mówi o sobie a to jest Twoje zdrowie i ciało decyzje podejmij sam i poczytaj.
Pyzatym jeszcze nie dawno na forum żeby uzyskać jakąś informacje o sterydach trzeba było podać starz. Wiec może powiedz ile
Ćwiczysz (regularnie)
Twoje wymiary fizyczne
Ile na przykład wyciskasz
Czemu chcesz wziaść? i akurat metkę to kiepskie na pierwszy cykl z mojej wiedzy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
wiesz koksy w kazdego innaczej wchodza ! wszystko zalezy do dobrych treningow , odzywiania i oczywiscie genetyki ;d z tegoco wiem to tesc prolo jest dobry i ladnei wchodzi ! jeszcze jak to twoj peirwszy cykl to powinnien byc ok !! a ty nei chcesz ogolneo zastrzykow??Kumpel wlasnie tez bral tescia i mowil ze zaluje,dlatego nie jestem do zaszczykow przekonanny
Napisano Ponad rok temu
jeszcze nie dawno na forum żeby uzyskać jakąś informacje o sterydach trzeba było podać starz.
nadal trzeba!!
daj sobie spokój ze sterami!! musisz jeszcze troche poczytać!! A pozatym jesteś chory więc sobie już na bank odpuść!! Jka byś nie wiedział sterydy też psują organizm a po co Ci dalsze powikłania i inne choroby!! np. od metki możesz dostać zółtaczke!!jest to moja 1 przygoda ze sterydami)
 Weź sobie zarzuć jakieś suple!! kreatyne mass xxl i będzie spoko!! jestempewien ze po ich działaniu wyskoczysz z butów może nie tak jak na kosach ale przynajmniej zdrowo!!
  Weź sobie zarzuć jakieś suple!! kreatyne mass xxl i będzie spoko!! jestempewien ze po ich działaniu wyskoczysz z butów może nie tak jak na kosach ale przynajmniej zdrowo!!  będziesz zadowolony!!
  będziesz zadowolony!!  

Napisano Ponad rok temu
 ale do tej wagi co napisalem wyzej to nie dojde w krotkim czasie
 ale do tej wagi co napisalem wyzej to nie dojde w krotkim czasie  

Napisano Ponad rok temu
 zainwestj w jakies odzywki. Junior ale wiesz ze jak on sie juz uparl na te stery to i tak je wezmie
 zainwestj w jakies odzywki. Junior ale wiesz ze jak on sie juz uparl na te stery to i tak je wezmie  to jak cos to bierz samego tescia prolo ! w sumie ja tez jestem neispełna rozumu bo ja dopiero zaczynalem przygode z silka i juz odrazu koks zapodalem
 to jak cos to bierz samego tescia prolo ! w sumie ja tez jestem neispełna rozumu bo ja dopiero zaczynalem przygode z silka i juz odrazu koks zapodalem  ale na szczescie nic mi nei jest i z efektow jestem zadowlony ;d
 ale na szczescie nic mi nei jest i z efektow jestem zadowlony ;d

Napisano Ponad rok temu
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) 
   tylko chce sie najpier dowiedziec jak najwiecej o tym a potem sie zobaczy

Napisano Ponad rok temu
eee to dobrze ;d mowie ci nei popelnij tych bledow co ja ;d nie bierz koksow to scierwo jest ;d zapodaj mass xxl z kreta i tyleszakaleq nie uparlem sie
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif)

Napisano Ponad rok temu
nie uparlem sie
i dobrze!! mi np bardziej zależy na zdrowiu niż na wyglądzie!! a wybór należy do Ciebie!! dlaczego chcesz przytyć w krótkim czasie??
 masz jakieś problemy czy co??
  masz jakieś problemy czy co??  

Napisano Ponad rok temu