Sustanon czy Omadren ???
Napisano Ponad rok temu
Ja omki wziolem juz 4 strzaly , jutro nastepny.
bedzie to juz 3 tydzien.
Wczesniej po omie juz widzialem ze cos puche, a teraz jakos gorzej, moze wyjebka...
Jutro mam trening klatki, jak nie zobacze zadnej roznicy to sie zdenerwuje... nastawiony ze cos wejdzie a tu taki hu...
tak jak reszta pisze... opinie o sustanonie sa lepsze. Tez tak slyszalem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale mozesz miec wyjebke bo teraz łatwo trafic na hujowa omke
ja osobiscie wybralbym suste pakistan albo z eap
moze problem tkwi w diecie, treningu
Napisano Ponad rok temu
Wczesniej jak bralem omke to jednego razu weszlo szybko, a za 2 juz pozniej zaczelo wchodzic, tez napoczatku sie wkurzalem ze nic nie idzie. A i tak weszlo dobrze 10kg + 25 na lawce. A pozniej nie moglem cwiczyc - sprawy osobiste i spadlo troche.
Jak tak dotykam klatke i bica to moze jednak cos tam lekko poszlo, a moze tak mi sie tylko wydaje.
Jak cwicze z kolega , wiadomo na treningu zawsze pompa:]
I mowi ze to mi wchodzi grubo, barki i lapa mowi ze duze...
Jutro klatka + bicek , zobaczymy jak pojdzie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ty junior iel ty jzu te koksy bierzesz ? cykl caloroczny ?? :D:D:D:D cale zycie na cyklu hehe ;d uzupelnij profil bo jestem ciekawy jak tam sie trzymasz;dja też brałem teraz 3 raz i byłem w miare zadowolony!! ale już szło ciężko!!czas zmienić specyfik!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
oj wlasnei ja tak samo mialem przerwe 5 miechow pilo sie jakies pixy moze fetka i uuuuuu zlecialo masakra ;d ale dojdzie sie do formy ;dnie no całe życie może nie!! jakoś tak dziwnie wyszło!! teraz już nic nie biore!! ale gdzies tak w lutym następny cyklon!! a teraz walnełem sobie bo musiałem spadki miałem nie samowite bo za dużo w palnik dawałem!! wpadłem w niezłe towarzystwo i jakoś poleciało po masie!! i po małych dymach!! ale teraz już jest looz wracam do formy!! uzupełnie gdzieś tak po cyklu w lutym bo nie ma zabardzo czym się chwalić!!
Napisano Ponad rok temu
ale dojdzie sie do formy
z czasem napewno!! dobra nie zmieniajmy tematu bo spamem zalatuje!! Wojtek się pojawi i z nami pozamiata!!
Napisano Ponad rok temu
no no .... a jaki byl w ogole temat hehe ;dale dojdzie sie do formy
z czasem napewno!! dobra nie zmieniajmy tematu bo spamem zalatuje!! Wojtek się pojawi i z nami pozamiata!!
Napisano Ponad rok temu
W sumie wiecie co , to chyba idzie ale jakos powoli jak narazie. Bo tydzien temu robilem trening klatki i w ost. seri nie dalem rady ani razu wziasc xxxxx kg a teraz te xxxx kg wziolem 3 razy w ost. seri to chyba jednak cos idzie.
Ja tam nie widze zeby mi cos masa szla , moze pozniej sie cos ruszy.
Dzis po treningu mialem w lapce 40,5. A tydzien - 2 temu mialem 38 , 39. Nie wiem czy to cos idzie czy tylko lepiej bica zrobilem.
no wiem 3 cykl z tego syfu robiony. W sumie duza przerwe mialem i nic nie bralem.
chcialem troche masy nabrac przez omeczke a pozniej dece z winkiem. I mysle ze jednak tak zrobie
poczekamy zobaczymy
Napisano Ponad rok temu
W sumie wiecie co , to chyba idzie ale jakos powoli jak narazie. Bo tydzien temu robilem trening klatki i w ost. seri nie dalem rady ani razu wziasc xxxxx kg a teraz te xxxx kg wziolem 3 razy w ost. seri to chyba jednak cos idzie.
to ewidentnie idzie!!
Ja tam nie widze zeby mi cos masa szla , moze pozniej sie cos ruszy.
Dzis po treningu mialem w lapce 40,5. A tydzien - 2 temu mialem 38 , 39. Nie wiem czy to cos idzie czy tylko lepiej bica zrobilem.
idzie napewno!! bo duża różnica jest miedzy 39 a 40,5!!wiec byśmusiał tydzien temu bardzo kiespko zrobić tego bika!!
powodzenia w dalszych przyrostach dawjek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
u mnei jest to samo ;d klad esie na pannienke a ona do mnie jzu z takim tekstem "ty znowu na cyklu , ehhh "nie martw sie ja tez nic nie widze!! nawet jak przytyje z 5kg!! zawsze poznaje po tymjak się położe na moją panne!! Bo wtedy mi marudzi ze znów przytyłem!!!
Napisano Ponad rok temu
z takim tekstem "ty znowu na cyklu ,
u mnie nie ma o tymmowy!!! wali z puchy niesamowicie!! więc zawsze po cihaczu!!