Superseria
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Superseria
SUPERSERIA: czyli robimy po jednej serii z każdego ćwiczenia (tj, najpierw wyciskaie, a potem unoszenie sztangi i unoszenia ramion) po czym odpoczywamy 90-120sekund i za sobą mamy 1 superserie, a do wykonania mamy 4 :-)
Nie za bardzo kapuje o co chodzi... Mogłby ktos mi to wytlumaczyc na przykładzie? Moze tak załapie ocb. Z gory dzieki
Nie za bardzo kapuje o co chodzi... Mogłby ktos mi to wytlumaczyc na przykładzie? Moze tak załapie ocb. Z gory dzieki
Napisano Ponad rok temu
Re: Superseria
patrz masz np. na bicpes i triceps przykladowe ..... biceps unoszenie sztangi i na triceps francuza ...... ribisz tak:
-na bica unoszneie sztangi jedna serie i potem jak skonczysz to wtedy od razu na trica francuza
-odpoczynek
-dsruga seria na bica unoszenie i jak skonczysz to wtedy od razu na trica francuz
- odpoczynek
- trzecia seria na bica unosznie i jak skonczysz to wtedy od razu na trica francuz
-na bica unoszneie sztangi jedna serie i potem jak skonczysz to wtedy od razu na trica francuza
-odpoczynek
-dsruga seria na bica unoszenie i jak skonczysz to wtedy od razu na trica francuz
- odpoczynek
- trzecia seria na bica unosznie i jak skonczysz to wtedy od razu na trica francuz
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dobrze czy źle??
- Ponad rok temu
-
Trening Na Rzeźbe
Guest_FuR!0z0_* - Ponad rok temu
-
Trening na masę do oceny i suplemencja
- Ponad rok temu
-
Trening na zwiększenie szerokości?
- Ponad rok temu
-
Mogę ćwiczyć?
- Ponad rok temu
-
jak ćwiczyć by lepiej spalić tłuszcz ???
- Ponad rok temu
-
treinig do oceny
- Ponad rok temu
-
wakacje
- Ponad rok temu
-
pora treningu
- Ponad rok temu
-
Jakie cwiczenia na klate 2x w tyg ?