Skocz do zawartości

Zdjęcie

Mała ankieta!!:P

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
27 odpowiedzi w tym temacie

dawid1920
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2884 postów
1
Neutralna
  • Zainteresowania:kultuRystyka trojboj SAA

Napisano Ponad rok temu

Re: Mała ankieta!!:P

Jestescie elementem subkultury

Jakiej subklutury, jeśli można zapytać?

Zaden czlowiek, ktory przeczytal w zyciu wiecej ksiazek niz Lech Wlesa nie wezmie do ust niczego dla kulturystow.

sugerujesz ze ci co czytają książki są lepsi, mądrzejsi- ja czytam i jem co chce więc twoje słowa nie są do końca prawdziwe,pozdro :)
  • 0
Ciągu mistrz i przykucania.
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.

Madson
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1544 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

wg mnie body dobrze podsumowal cala sytulacje... a lech walesa jest wielkim czlowiekiem ale naukowcem nie jest...
  • 0
Tylko ciezka praca mozna dojsc do celu...
Weteran z uszkodzonym kregoslupem...

macior
  • Użytkownik
  • Pip
  • 32 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:piłka nożna,komputery,pirotechnika

Napisano Ponad rok temu

1) jeszcze nie brałem ale mysle otym...
2) ---
3) mysle nad prolo , prolo+deca
4) chce wkoncu jakos wygladac ,ale przed braniem koksu jeszcze wiele musze zrobic ... jak bede chcial juz brac koks to ze 3 miesiace jeszcze poczytam forum a potem ewentualnie zaczne.
5) -------
  • 0

jobjob18
  • Użytkownik
  • Pip
  • 35 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

1) Nie brałem:) ale w domu go trochę leży i kusi.
2) Wielu moich kolegów. Szczególnie, kiedy mieli zastoje i nic nie chciało iść dalej.
Lub mieli potrzebę szybkie osiągnięcia sukcesu.
3) Nie miałem cyklu. Ale po wielu rozmowach z kumplami najbardziej zadowoleni z Teścia
i Mety
4) Zmienię pytanie, co może mnie skłonić. Długi u kolegów, ciekawość, zastój.
5) Wszyscy narzekają na nadciśnienie. Taki typ tylko ze starszy dużo na Osiedlu nie ma szyi.

1. Moim zdaniem to bardziej skomplikowane. Większość osób, które biorą sterydy nie są idiotami. Wiadomo zdążają się wyjątki od reguły.

I
Znajomy jest po 3 cyklach.
Właśnie obronił pracę Magisterską na 4.

II
Znajomy jest po jednym cyklu.
Straszny tępak, ale on tak ma od zawsze.
Uczy się i mu nie wchodzi.

III
Kumpel nigdy nic nie brał nawet odżywek.
Wyciska 80 na klatkę. Ale no niestety nie zdał już 2 raz bywa.

IV
Mój brat cioteczny brał sterydy przez 4-5 lat. Nie jestem pewien ile cykli wydaje mi się, że 7.
Jak zaczął brać miał z 17 lat. Dlaczego wziął to całkiem proste urodził się na Warszawskiej Pradze w takiej okolicy że to mu zapewniło tylko szacunek innych i to żeby nikt go nie zabił.
Sąsiedzi to na przykład mordercy, psychopaci, narkomani.

Od Sterydów nie zmienia się umysł. To jest wrodzone masz to od urodzenia.
Ewentualnie w czasie kuracji wzrasta agresja (niektórych to uspokaja,)ale po jest w porządku po odpowiednim odblokowaniu.

Skoro dajesz się innym nazywać od buraków to nie masz honoru. I mówisz, że by Ci d.o.j.e.b.a.l.i.
Przecież Siła mięsni w Walce nie jest najważniejsza. Kiedyś typek 160 w Autobusie n.a.j.e.b.a.ł.3 kanarów i uciekł. I ty mówisz o inteligencji.
Masz inne życie niż te osoby wiec się nie wypowiadaj. Trzeba być obiektywnym.

Poza tym na tym forum nie wiedziałem żeby ktoś jakiemuś gówniarzowi albo słabiakowi coś zalecał. Co do błędów ortograficznych się z Tobą zgodzę, ale ze stylistyką już nie przesadzaj.
Sam mądralo prawie nie używasz ą, ę itd.
  • 0
Tuńczyk :D Planuje okraść sklep rybny.

skull83
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 88 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

no ja jestem koksującym debilem no w prawdzie niedługo magisterka a to dzieki hantel książka łup :rotfl:

nie chcesz to nie bierz ale po co wpinasz sie w rozmowy ludzi którzy się tym bawiom idź do caritasu i powiec że bezdomni to banda nieudanych pedałów :szok: albo jedź na zlot 1/4 mili i powiedz po co robić te fury więcej palą i są mniej trwałe to zajawka a co do zdrowia skutków ubocznych hehehehehe jak sie ma głowę na karku to mozna sie przed nimi bronić a więcej jest tak naprawde trąbienia i walania bzur niz prawdy 1 pit kogos pogryzł to juz afera ze całą rasę trzeba uśpić hehehehehe
chłopaku poprostu zluzuj jajka rób swoje i nie wpieprzaj sie w tematy które przecież nie są twoje
  • 0

big_proof
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 227 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:DZiewczyny , Muzyka , PC , GSM , Motoryzacja ,Sport , Siłownia

Napisano Ponad rok temu

test123, masz jakieś ale ? To wpisz się do książki SKARG i ZAŻALEŃ =)

>>> A z tąd D.O.W.I.D.Z.E.N.I.A. aż mi sie nie chce komentować takiego buractwa ! Rób swoje od chłopaków wara ,Ty żyjesz swoim życiem, ale to Twoje życie i tutaj nikogo ono nie obchodzi ! także jeżeli ams zjakieś ale ... to wiesz !
  • 0

JuniorWB3

JuniorWB3
  • Zabanowany(a)
  • PipPipPip
  • 122 postów

Napisano Ponad rok temu

Ok niech już ktoś zamknie ten temat bo nie ma co sie kłócićz kolesiem!!! a już i tak pewnie nie wypowie sie na pytania zawarte w tym poście!!

P.S. Dziękuje tym co się wypowiedzieli na temat!!

Pozdro!!

VanHeru
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1004 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Kulturystyka, Dietetyka, Informatyka

Napisano Ponad rok temu

1. Jeszcze nie brałem.
2. -