nolvadex
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 ) chyba sie nie opłaca brac jak nie ma
) chyba sie nie opłaca brac jak nie ma  ) chyba ze walisz co 3 dni bo mozesz zabezpieczyc sie
) chyba ze walisz co 3 dni bo mozesz zabezpieczyc sie  ) na odblok 24 taby clomidu starczy mysle + kreatynka
) na odblok 24 taby clomidu starczy mysle + kreatynka  )
)

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 ) chyba nie wyskoczy
) chyba nie wyskoczy  ) narazie u mnie działa meta  pisalem w innym temacie poszukaj jak cos a oma sie rozkreca bo dopiero mineło 25 dni a u ciebie po ilu bylo czuc ome ?? ile juz wziles strzałow ?? i który to cykl bo moj 2 w sumie wczesneij bralem ome tez sama i szlo jak burza bralem 1.5 roku temu  ale bralem wczesneij co 7 dni i tak po 6 tygodniu chyba dopiero ruszyła ale jak ruszyła to tak mnie w 2 tygodnie spompowalo ze maksara wszyscy sie kapli ze cos biore
) narazie u mnie działa meta  pisalem w innym temacie poszukaj jak cos a oma sie rozkreca bo dopiero mineło 25 dni a u ciebie po ilu bylo czuc ome ?? ile juz wziles strzałow ?? i który to cykl bo moj 2 w sumie wczesneij bralem ome tez sama i szlo jak burza bralem 1.5 roku temu  ale bralem wczesneij co 7 dni i tak po 6 tygodniu chyba dopiero ruszyła ale jak ruszyła to tak mnie w 2 tygodnie spompowalo ze maksara wszyscy sie kapli ze cos biore  ) tazke mysle ze bedzie dobrze mam produkt 1005 apteczny jka dawid mnie zapewnia
) tazke mysle ze bedzie dobrze mam produkt 1005 apteczny jka dawid mnie zapewnia  ) Pozdro all !!
) Pozdro all !!

Napisano Ponad rok temu
 ale po 3 strzale zacznie puchnąć z dnia na dzien ze az rodzice bedą gadali ze biores sterydy. na mnie dziala tak oma. mam 4 cykl juz chyba i w kazdym mialem omke, zawsze puchalem jak ch**, inni mowią ze omka zeszła na psy, ze nie to co kiedys. moze czas pomyslec o zmianie wejscia, moze ktos ma trefne. jem do tego 100 mety ruskiej, wkuje kolo 15-20 omki (w zalerznośck jak mi pojdzie) i zaczne kuć winstrol zeby lepszy miesien był. pozdro
 ale po 3 strzale zacznie puchnąć z dnia na dzien ze az rodzice bedą gadali ze biores sterydy. na mnie dziala tak oma. mam 4 cykl juz chyba i w kazdym mialem omke, zawsze puchalem jak ch**, inni mowią ze omka zeszła na psy, ze nie to co kiedys. moze czas pomyslec o zmianie wejscia, moze ktos ma trefne. jem do tego 100 mety ruskiej, wkuje kolo 15-20 omki (w zalerznośck jak mi pojdzie) i zaczne kuć winstrol zeby lepszy miesien był. pozdro

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 )
)

Napisano Ponad rok temu
nie niby tylko na pewnomam niby towar na 100% z apteki
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif)
ziomuś dietka...białeczka dorzuć...wiec nie wiem co jest a diete trzymasz ???
dla mnie to glupota....po co puchnąć jak świnia??ale wale po dwie bo mam malo czasu na cykl