Chcę się lekko zwiększyć...
Napisano Ponad rok temu
Zakładając konto na tym forum liczę na pomoc w mojej sprawie.
Otóż jak 'wyglądam' możecie sprawdzić w „profilu” Wszystko jest Ok. ćwiczę od przeszło 3-4 lat z tym że początkowo były to sporadyczne treningi i raczej Tylko Klatka_biceps_triceps_brzuch_barki itp (nic bardziej prostszego)
Mój problem tkwi w tym że robiłem dużo POMPEK przez które strasznie wychudły mi ręce ,niby w bicepsie coś tam mam ,ale to nie to samo co chcę osiągnąć! Chcę również sumiennie poszerzyć Barki ramiona kalte >> wiadomo . Korzystałem z planów dietetycznych opisanym na forum ,jednak po stosowaniu przez 3 tygodnie efekty są co najmniej niewidoczne (wiem wiem trzeba to stosowac dłużej ,ale mi si eto już znudziło) Nie chcę zadzierać jak na razie z płynnymi sterydami sterydami które się przyjmuje w postaci zastrzyków. Chciałbym spróbować „Metę” proszę mi tutaj nie pisać o ludziach typu „sezonowcy” itp. Bo z takimi mam do czynienia u siebie „na podwórku” I JEST TO RZECZYWIŚCIE PRZYKRA SPRAWA …
Nie liczę na jakieś bardzo widoczne efekty w postaci nie wiadomo jakiego zwiększenia siły bo wiem że po metce raczej na wiele nie ma co liczyć.Choć mam nadzieje że i tał "ładnie mi pójdzie" Chodzi mi głównie o lekkie przytycie ,ale nie w brzuchu i na twarzy tylko wlasnie ręce ,barki !!
Obecnie kończę cykl na NITROBOLONIE (około 10dni do końca) W swojej karierze brałem min: Kreatynę (chyba z 3 paczki) HMB MASSxxl DibencozideMAGNUM Nitrobolon i Taurynę(oraz pare innych produktów typu transportery i witaminy OLIMPU)
Jak już wcześniej pisałem chodzi mi głównie o metkę … jaką najlepiej (preferował bym Polską ,ale wolę się Was poradzić)
Napiszcie proszę mniej więcej czy to dobry pomysł ,jak ją brać i jak odblokować się potem oraz jak zabezpieczyc przed ewentualnymi skutkami ubocznymi . (chociaż na ten temat już dość czytałem)
Proszę o poważne potraktowanie tematu, z góry dziękuje !!
Napisano Ponad rok temu
na tym wyjdziesz.
Kuracja 10dni nitrobolanem to nie kuracja.
Metanabol sobie odpuść..
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mogę !!skończyć samotnie, choć się będę bardzo starał idąc szczęśliwy wpaść pod koła Jaguara !!
Napisano Ponad rok temu
big proof jestes bardzo odbrym przykladem sezonowca, ktory nie stosuje diety no bo mu sie nie chce ale chetnie by przypakowal w bani i klacie. bo plecy i nogi sa mu niepotrzebne na plazy
diety sie nie chce stosowac lol co za czlowiek
" bo wiem że po metce raczej na wiele nie ma co liczyć."
no kurwa co za lol nie moge. to jesli ty wiesz ze na mecie nie ma co na wiele liczyc to znaczy ze gowno wiesz.
i ty prosisz nas o powazne traktowanie tematu jak sam jestes niepowazny. koksy to nie cukierki ze łykniesz se zeby na wakacje dobrze wygladac.
do joks'a
retencja moze spokojnie wystapic i przy 15mg - zalezy od diety predyspozycji. niektorych po takiej ilosci łapia gino ( no moze nie zaraz wentylki od stara ale suty swedzą)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rece ci od pompek wychudly??? =====>lol wyjasnij mi w jaki sposb to jest mozliwe
rece to masz chude bo nie trzymasz diety i tyle. mało jesz = mały jestes normal
co myslisz ze na diecie przytyjesz 10 kg w miesiac?? opanuj sie czlowikeu ze swoimi oczekiwaniami
dziwisz sie ze nie mozesz zbudowac miesni. a z czego maja ci one rosnąc?? z powietrza?? nie bedziesz jadl to nei bedziesz rosl. zastanow sie. na mecie to myslisz ze tez ci miesnie urosna jak nie bedziesz jadl?? he?? niby z czego?? napuchniesz woda a za 2 miechy bedziesz taki sam jak przed cyklem
i jesli twierdzisz ze po mecie nie mozna sporo urosnac to tego nie bede komentowal
przy odpowiedniej diecie i treningu mozesz urosnac duzo wiecej niz ci sie wydaje.
no tak ale po co w sumie diete stosowac skoro tobie sie nie chce
a na silownie to ci sie chce wogole chodzic?? czy dalej te pompki bedziesz w domu robil?
nie oceniaj mnie i mojej inteligencji skoro nawet mnie nie znasz oknp??
wiec sam powinienes sie wstydzic za to co piszesz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Siema o co chodzi ? Pisalem kiedys do ciebie ? Bo zobaczylem dzisiaj tą wiadomosc i nie wiem o co kaman:p pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
big_proof mozesz brac 15-20mg dziennie po posilkach zeby miej zjebac watrobe w odstepach 4 godzinki . Polska jest lepiej oczyszczona a ruska lepiej kopie ... Ale najlepiej przemysl sobie to jeszcze raz na spokojnie czy nie zawczesniej na sterydy ! a co do odbloku zdania sa podzielone 6 tab clomidu powinny wystraczyc : )
Pozdrawiam
klatka wyciskanie - 140 kg
pozdrawiam cOOne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
klatka wyciskanie - 140 kg
pozdrawiam cOOne