Odchodze z forum...
Napisano Ponad rok temu
znasz sparawe:D
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja mam zamiar wybrać się na studia gdzie semestr wynosi ok 2200zł więc gdybym mógł za tyle pracować miesięcznie bez wachania bym został :-)
Napisano Ponad rok temu
nie kazdemu sie musi tak ulozyc jak dla mnie! przedstawilem tylko swoje zdanie na ten temat! gdybym mial okazje wyjechac po raz kolejny-gleboko bym nad tym sie zastanowil!
ale tym co wyjezdzaja zycze aby bylo zdecydowanie lepiej niz jak ja mialem!
G.O.O.D.L.U.C.K.
pzdr.!
--
Powrot
Napisano Ponad rok temu
W Anglii pogoda jest zryta, to nie życie dla mnie, ciągle pada. Siedze już 3 miesiące i mam dość ;]. Kasa co prawda jest dobra, ale PIENIĄDZE TO NIE WSZYSTKO.
Koksiarz nie wyjezdzaj bo nie ma sensu jak masz możliwosc tyle zarabiać.
Heh czemu tak pozno wyjezdzacie do Londynu ;] bysmy sie spotkali ;]
Powiem jeszce tak:
W Anglii na "wszystko" cię stać, kupujesz co chcesz, ciuchy tanie, przy najniższych zarobkach(średnbiej krajowej 5.05 funta/h) stać cię na bardzo dużo. Ludzie są poprostu zajebiści, 0 awantur, 0 zaczepki, każdy przeprasza nawet za głupstwo - ludzie są poprostu prze mili, inna mentalnosc. Jestem w Londynie 3 mieiące i jeszcze nie zdarzyło mi się żeby mnie ktoś zaczepił aż do wczorajszej nocy, z 2 kumplami wychodze ze sklepu w którym kupiłem piwko wieczorem a tu podchodzi do mnie 2 kolesi w czapeczkach i dresach <<-- je**ne kozaczki, co się okazuje polacy i jeden z nich pyta mnie czy mamy problem jakiś, tak poprostu z niczego, mówimy że nie mamy problemu żadnego bo o co niby(jak tu przyjechałem to powiedziałem sobie że nie bede sie z nikim bił bo szkoda sobie robić problemy) i poszliśmy. Zacząłem pić piwko i rozkminiać że przecież ten śmieć mnie wkurwił, jebany łach z polski i już szuka afery, myśle nie nie zsotawie tego cwela tak, poszedłem spowrotem pod skelp, ale juz ich nie było. Zaczelismy chodzic po klubach i natrafiłem na nich na ulicy, odbrazu podbitka i mowie mu, co kolego, po chuj tak kozaczysz w Londynie swój do swojego, przez takich frajerów jak ty tylko w polsce jest jak jest że z nożami biegają i ciągle się napierdalają, on na to że nie jest frajerem i wjechał mi na ambicje, wyjebałem mu tube, oszołomiło go i zalało krwią bo pękł mu łuk brwiowy, po czym podchodzi do mnie i mowi że mu rozjebałem łuk, a ja na to jak chcesz cwelu to zaraz ci moge rozjebać drugi, powiedział że mnie znajdzie i zabije . Odrazu mu kurwa wara opadła jebanemu śmieciowi.
Nie potrzebne to było ale może teraz śmieć pomyśli co może go czekać zanim do kogoś podejdzie i zacznie dymić.
Mi się nie chce myśleć jak to bedzie w polsce bo bedzie przejebane, ja poprostu nie bede sie bił z takimi frajerami jebanymi tylko bede dzwonił na psy bo szkoda sobie życie marnowac i iść lezec za frajera.
Napisano Ponad rok temu
Ale ten czas szybko leci..
a chodzisz tam na siłownie?
Napisano Ponad rok temu
a no , wyjechałem 4 marcaStefan.. to już 3 miechy ???
nie chodze - brak czasu bo tu się pracuje 8-17, pozniej trzeba wrocic do domu, zrobić obiad itd. Jedyne ćwiczenie jakie wykonuje to po 200 pompek co 2 dni.a chodzisz tam na siłownie?
Ale nie spadłem na masie jeśli o to chodzi, siłe sprawdze już niedługo.
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Ps. Dyndel: milego pobytu w Anglii
ps2. Koksiarz - zostań
Napisano Ponad rok temu
dokladnie-nic dodac nic ujac!W Anglii na "wszystko" cię stać, kupujesz co chcesz, ciuchy tanie, przy najniższych zarobkach(średnbiej krajowej 5.05 funta/h) stać cię na bardzo dużo. Ludzie są poprostu zajebiści, 0 awantur, 0 zaczepki, każdy przeprasza nawet za głupstwo - ludzie są poprostu prze mili, inna mentalnosc.
atmosfera tam jest poprostu super!
nikt na Ciebie nie patrzy jak idziesz ubrany,o czym gadasz,czy co 3masz w reku itd.itd.! kompletny luzik! i jak wspomnial stefan-ludzie sie prawie za nic przepraszaja i tylko usmiechaja sie do siebie!
jedynymi ktorzy sa tym przeciwienstwem to sa oczywiscie polacy! nie wszyscy
chca Ci prace z rak wyrwac i po rogach wy.j.e.b.a.c ale wiekszosc
takze trzeba miec dystans do rodakow niestety!
chodz sumujac szczezrze mowiac bym wpadl tam jeszcze pobalowac,polazic po miescie...itd.itd.
Pzdr.!
--
Powrot
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą