hahaha jak ci doktor dobrze zrobił to ok
No to udanych walentynek choc moim zdaniem to beznadziejne święto
Napisano Ponad rok temu
hahaha jak ci doktor dobrze zrobił to ok
No to udanych walentynek choc moim zdaniem to beznadziejne święto
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Czyli moge zalozyc
Litwin Sloneczko moje piersi nawet przez ciaze nie ucierpialy, tak dobrze mi doktor zrobil
To dawaj foty w tej sukni
Napisano Ponad rok temu
hehe a tak serio Gramm ja rowniez uwazam, ze to bezsensowne swieto, ale dostalam zaproszenie od kolegi z silowni i glupio mi bylo odmowic fajny facet mily, kulturalny a ja w sumie ostatnio to tylko z mala w domu siedze, wiec fajnie bedzie sie troszke rozerwac.
Napisano Ponad rok temu
Tym bardziej że jesteś singlem głupio by było ni korzystać z okazji do ciekawszego spędzenia czasu niż przed TV gdy dziecko spi
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pany dopiero wrociłem z blokady, i troszke popłynełem:-)
Jakiej blokady?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aaaa Myślałem ze jakaś blokada u lekarza,że kontuzja.
Napisano Ponad rok temu
Z jakiego powodu blokowali drogę?
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Domyslam sie, ze pewnie dlatego ze chca doplat i rekompensat od rzadu....
Napisano Ponad rok temu
Ja się im nie dziwię.Jeżeli wspieramy Ukrainę,gdzie hołduję się Banderę i w zamian mamy embargo,to niech teraz rząd pomaga.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Też jestem ze wsi. jednak nie solidaryzuje się tak bardzo. Polska to chory kraj z chorymi przepisamy. Nic mnie już nie zdziwi.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
A ja mam calkiem inne zdanie, teraz te swinie wybaczcie, ale sama chemia, w pol roku swiniaka sie utuczy tak, ze przy naturalnym karmieniu prosie musi czekac rok albo i dwa by taka wage miec. Mieso nabite woda i syfem...
Ja wole kupic swinie od znajomego hodowcy ktory wiem czym karmi i nie idzie na ilosc a jakosc... Mieso chude i zdrowe.
A co do solidaryzowania ile oni placa kruzu 300zl kwartalnie? Do tego dotacje z uni.. jak sie dobrze ktos ogarnie to i 50 tys rocznie wyciagnie, albo i wiecej... z samych dotacji.
A jakby tak zaplacili normalny ZUS tak z 1000 zl jak ja mam.
Tak samo gornicy oni chca 14nastki... przeciez nadal jest kryzys.. niech sie lepiej ich baby do roboty wezma, a nie w domu siedza z dzieciakami.. Ja bym im dala 1500zl na reke co miesiac i niech zobacza jak sie zyje wiekszej polowie ludzi w polsce.
Strajkuja Ci co nie maja wcale tak zle...
Glupi kraj, glupi rzad... nam by sie przydal tak na miesiac taki Stalin moze by wkoncu byl porzadek....
Napisano Ponad rok temu
Górników popieram gdy strajkuja w obronie swoich miejsc pracy i każdego poprę bo jednak zamykanie kopalni to jedno a walka o podwyzki to 2.... lekarze to samo robia niewiele a strajkowali. Obecnie statystyczny rolnik jeździ znacznie lepszym samochodem ode mnie i zarabia znacznie więcej doe mnie a jakos ja nie strajkuję
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
jak dla mnie ZZ to samo zlo, zwiazkowcy zarabiaja krocie i koncza zazwyczaj na obietnicach...
Napisano Ponad rok temu
Bo to Polska właśnie
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Z miensem na kartki? Oł NOŁ
Mateusz Pawlak
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Icykl-tylko bez spamu:) |
Sterydy i Prohormony |
|
|