No co Ty ja tam wole jak cipka jest ogolona, o wiele przyjemniej sie jest nia bawic i lizac
Królestwo SPAMU "Wolna gadka" - Zastępca ShoutBoxa!
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
lepiej uciekac z Tesco niz jeść surowe ziemniaki w Realu :E
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
A dla Gramma nie ważne czy jego chłopak ma ogolone jajka czy nie, ważne że wazelina ma i w czoku mu da
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Nie posądziłbym cie o to że zarzucisz mi seks z mężczyznami. Przyznaj sie że wykorzystujesz seksualnie psa sąsiada
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Psa zapinałeś z chłopakiem swym, jak go po jajkach dotykałeś łoniakiem tym
Napisano Ponad rok temu
twoja psycha jest tak popieprzona że ja sie boje z tobą dalej gadac
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Twoja bardziej zoofilu Przeproś pana to może Ci wybaczę
Napisano Ponad rok temu
W dupie to mam. Nie gadam z tobą więcej.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Jak śmiesz? Dobra, zejdźmy na inny temat. Gramm co Ty Byś wolał Accorda 6 1.8 czy Civica 7 1.6?
Napisano Ponad rok temu
Juz nie hehehe
Napisano Ponad rok temu
haha siemanko zboczeńce a mnie pali uff za dużo chilli
Nie zadzieraj ze mną, jestem bardziej walnięty niż 100% ludzi!
Nie zawsze sugeruj się moją wypowiedzią/zdaniem, sporo zasad i teorii mam w dupie.
Dziennik treningowy: Dziennik treningowy TC
StuProcentowy Mięsień, Tylko bajceps się liczy, Stejki !! Tylko stejki a nie jakieś kanapeczki,
I nie ma opierdalania się SIŁA !, Znasz lepszego ?- Ja nie znam. HERBATA W GRANULKACH CIE ROZJEBIE !
Napisano Ponad rok temu
Hej...kto zboczuś ten zboczuc. Chili..masz zdrowie ..
Napisano Ponad rok temu
chilli uzależnia ale za to samo zdrowie,
zwiększa produkcję cząsteczek tlenku azotu, rozszerza naczynia krwionośne i przez to spada ciśnienia krwi,
ma właściwości uśmierzające ból, łagodzi migreny, przewlekłe problemy z zatokami i infekcje,
obniża cholesterol, łagodzi bóle gastryczne i zmniejsza apetyt, przyśpiesza metabolizm itp itd
Nie zawsze sugeruj się moją wypowiedzią/zdaniem, sporo zasad i teorii mam w dupie.
StuProcentowy Mięsień, Tylko bajceps się liczy, Stejki !! Tylko stejki a nie jakieś kanapeczki,
I nie ma opierdalania się SIŁA !, Znasz lepszego ?- Ja nie znam. HERBATA W GRANULKACH CIE ROZJEBIE !
Napisano Ponad rok temu
Wiem,,,czytałam już kiedys o chili..jednak dla mnie to zabójstwo.
Wole mus z mango...obłedny.
Napisano Ponad rok temu
zproszkować i w kapsułki wtedy nie pali uciekam na trening
Napisano Ponad rok temu
Hejo Jutro ostateczne starcie z historii sztuki
Tak się pokłóciłam z właścicielem, że się trzęsłam w środku Jeb*** fiut Az krzyczal na mnie... i stwierdzil, ze uzywa mojego mleczka do demakijazu, bo to co jest w lazience jest wspolne... (a ma swoja lazienke na gorze a korzysta z mojej do mycia rak) i sie darl to zabieraj do pokoju, zabieraj ( tak ja bede ze wszystkimi kosmetykami latac do łazienki...
albo dostane pierdolca, albo go zabije...
Użytkownik ***Ania*** edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ania...a ile lat ma ten pedzio? Kuźwa brac do łap cudze rzeczy...masakra!!! Już ja bym mu pokazała mleczko do twarzy...długo by odwiedzał dermatologa .
Napisano Ponad rok temu
z 60 lat ale kurde uparty jak osioł, bo to wspolne... wspolne to by bylo jak bysmy sie na to skladali. Tez o tym myslalam, ale kreta tam nie wleje... bo moge miec pozniej przesrane... moze cos co smierdzi strasznie.... podpowiedzcie